Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy azért nem...

Elképzelhető, hogy azért nem tudok beilleszkedni a magyar társadalomba, mert genetikailag jobb vagyok?

Figyelt kérdés

Nektek nem tűnt fel, hogy a magyar ember mindent ösztönből csinál (beleértve téged is, ha magyar vagy)?

Nekem számtalan tapasztalatom van gyerekkoromtól kezdve. Amikor általános iskolában a menő gyerek csinált valamit, a többi gyerek is azt akarta csinálni rajtam meg pár gyereken kívül. Nekem semmilyen késztetésem nem volt rá, hogy azt csináljam. Zenekedvelés ugyanez. Nulla fogalmam se volt az akkor divatos számokról, és abszolút nem zavart. Más pedig szorongott miatta.

Ma, 25 évesen is hasonlókat tapasztalok. Azt látom, hogy az emberek még a világnézetüket is a divatnak megfelelően formálják. Nem azért fideszesek a templomba járó nyuggerek többsége, mert így gondolkodnak a világról, hanem mert meg akarnak felelni a pap bácsinak és a többi hívőnek. A baloldaliak ugyanígy. Nem mehetnek el úgy az angyalföldi panel lakógyűlésére, hogy ott nem fikázzák Orbánt.

Szóval csináltam egy myheritage genetikai vizsgálatot, és kiderült, hogy nem vagyok magyar. Ez a magyarázat, hogy miért vagyok más?

2022. jún. 5. 23:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ez a nyájszellem a külföldi embereknél nincs meg? Ott is mindenki divatmaki és a menő emberekre/sztárokra akarnak hasonlítani. Pedig genetikailag biztosan nem magyarok.
2022. jún. 5. 23:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A viselkedésednek ebben a formában semmi köze nincs a genetikához.

Milyen ,,nem magyar" eredményeket kaptál? Erre szerintem sokan kíváncsiak lennénk...

,,Kérlek azt is írjátok meg, hogy genetikailag magyarok vagytok-e. Csak hogy tudjam mennyire elfogulatlan a válaszotok."

A Myheritage szerint én 95%-ban kelet-európai vagyok. Első találat a listán az egyik anyai ági rokonom aki szintén megcsinálta a tesztet.

Egyébként is, ha valaki 100%-ban mittudomén angol vagy portugál lenne, akkor sem kapcsolnám össze a viselkedését, ízlését a genetikájával. Nem gondolod hogy ez inkább a neveltetésed, családodban / szűkebb környezetedben látott példa eredménye?

2022. jún. 5. 23:56
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy neveltetés lenne. Az ilyen dolog, mint irracionálisan nagy nyájszellem, különösen inkább genetikai dolognak tűnik, mintsem környezetinek. Ha pusztán arról lenne szó, hogy pl. miért homofób mindenki, az könnyen magyarázható lenne környezeti hatásokkal, de a nyájszellem nem.

2022. jún. 6. 00:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jún. 6. 00:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a pszichológia szerint a nyájszellem pont nem genetikai dolog, de mindegy. Persze külföldön senkit nem érint, csak a szar magyar genetikával rendelkezőket.
2022. jún. 6. 01:41
 16/25 mindentudó99 ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz beilleszkedni a társadalomba akkor két lehetőség van. 1 : újmagyar vagy

2 : Mentális betegséggel küzdesz.

Vagy mindkettő.

2022. jún. 6. 01:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott a genetikai vizsgálat, mi vagy?

Majd onnan eldöntöm hogy felsőbbrendű lény vagy e

2022. jún. 6. 03:08
 18/25 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Az állt a papírjàn hogy plankton.
2022. jún. 6. 04:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sejtem, mit mutatott a genetikai vizsgálat😃
2022. jún. 6. 08:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!