Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek az már elért...

Szerintetek az már elért valamit az életben, akinek alig 20 éves korára már kicsivel több mint 1 millió forintja van?

Figyelt kérdés
készpénzben

2014. júl. 23. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az idiotak, akik csak ezert jarnak ide. reg nem erdekel senkit ki hany %-os, pont az ostoba pontozgatok miatt....
2014. júl. 24. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Előző,

azért elég sokan vannak, akik hajlamosak megszólni embereket a %-ukért ha nekik nem tetsző (nem föltétlenül rossz) választ kapnak...

2014. júl. 24. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Itt az átlag pontozgat. Akinek tehát átlagos a véleménye, az magas százalékú. Aki nem átlagos, azt meg lepontozzák. Ez a rendszer tökéletes tükör a társadalom működéséről... Én mondjuk rendszeresen pontozok fel lepontozottakat, és pontozok le felpontozottakat... Rontom a tükröt.. ;)
2014. júl. 24. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nagyra becsüllek ezért, mert a legtöbb ember még 50 évesen is csak szórja pénzt, de valami ész nélkül, nemhogy 20 éves korára már egész normális megtakarítása legyen. Én csak 22 éves koromra jutottam el odáig, hogy ennek a tizedét félretegyem, pedig több milliót is megtakaríthattam volna az egyetem alatt. Most már van 750 ezer körül, ha lett volna rendes munkám, nyilván legalább a tízszerese lenne már. Mindenesetre a legtöbb huszonéves, és itt a 25-30 körülötti korosztályra gondolok, képes egy 150 nettós, de akár egy 300-as fizetést is az utolsó fillérig elkölteni minden hónapban. Őrület! Ez az egyik ok, amiért össze fog omlani a társadalom. De te leszel a kivétel. Csak így tovább!
2014. júl. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!