Szerintetek az már elért valamit az életben, akinek alig 20 éves korára már kicsivel több mint 1 millió forintja van?
Figyelt kérdés
készpénzben2014. júl. 23. 16:40
3/14 anonim válasza:
Szerintem sem. Akinek például van lehetősége félretenni az ösztöndíját vagy annak egy részét, és dolgozik is mellette, simán elérhető. Én inkább a jövő sikeresnek tűnő megalapozásának mondanám. Feltéve ha utána nem herdálja el.
4/14 anonim válasza:
Bár én inkább bankszámlán tartanám vagy lekötném hosszabb távra. Ekkora összeg kp-ben kockázatos (harmadik voltam).
5/14 anonim válasza:
Ha valamilyen formába az ő érdeme a pénz (kivéve ha nyerte, kapta) akkor már többet mint én...
6/14 anonim válasza:
Szanalmas dolog ebben merni az elert eredmenyeket. Ha mast nem tud felmutatni, csak viritani a lovet, nem tobb egy kivagyi 'gangsta' nig ger nel.
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez 20 évesen nagyon szép teljesítmény. Ha saját maga kereste meg a pénzt, akkor egészen biztosan szorgalmas és takarékos is, sokra fogja vinni az életben, nem lesznek anyagi gondjai. Ha a szüleitől kapott zsebpénzt spórolta meg, akkor is mindenképp takarékosabb, és tudatosabban bánik a pénzzel, mint az átlagember.
8/14 anonim válasza:
"sokra fogja vinni az életben, nem lesznek anyagi gondjai2
Majd ha 30 évesen egy elvált alkesz csöves lesz, akkor majd hozzád fog beköltözni.
10/14 anonim válasza:
A normális válaszokat kik pontozzák le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!