Miért olyan hihetetlen, h valaki 19 évesen kimegy dolgozni Németországba és 4-5 év múlva úgy jön haza h van kp-ban 9 millió forintja?
2 dolgot tudok elképzelni ^^
1.) kapott egy felszólgálói állast (nagyon alap fizut) és bérelt valami nagyon ótvar helyet, nagyon szakadt cuccokban él, kaját legolcsóbbat vesz...
2.) dőzsöl, nagy házat bérel, mindenből a legújabb => ott k*r pénzért!
==> csövi, vagy k*rva
Én lesz.rom, nekem, ha összeszámolom, csak ingatlanban van vagy 25 millióm. Igaz, nem kápéban, de nem is akarom eladni őket. Soha nem voltam külföldön, apámék építették, amikor még jó világ volt ("átkos").
És akkor mi van? :P
4-5év alatt senki sem hoz haza ennyi összeget, esetleg a felét, azért mert Németország még nem jelenti azt hogy nem kell adózni, enni/inni lakhelyet fenttartani
Faterom is 8 évig volt kint, nehogy azt hidd hogy minden évben milliókkal jött haza, csak annyi hogy feltűnőbb volt az akkori keresete mint mondjuk a szomszédnak.
20/F
Hegesztőkről van szó.
Havi 6-7 kilós fizetés mellett simán összehozható, főleg h ingyen szálló van.
Itt az oldalon.
Havonta 2 kilót kell félrerakni, az egy év alatt 2,4 millió.
Magyarul havi 4-5 kiló marad kajára, szórakozásra, ruházkodásra.
Nehogy már ne legyen elég.
És miért zavar az, hogy valaki nem hiszi el? Kit érdekel? Te tudod, hogy neked összejött.
Én itthon is össze tudok spórolni évi 1 milliót úgy, hogy semmin nem kell spórolnom. Akkor ugyan ezért a munkáért külföldön az évi 3-4 milliós megtakarítás (megegyező életszínvonal mellett) sem lenne elképzelhetetlen.
Mit foglalkozol velük???
Nekem is szokták mondani hogy jó világ van.
Mikor kérdezik honnan???
Csak azt mondom csaló, drogdíler, betörő, bérgyilkos vagyok.
Had irigykedjenek nevesd ki őket.
Én például rosszul lenék ha havi 100e-ből kellene élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!