Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mirt vagyok ilyen szerencsétlen?

Mirt vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer volt, hogy amikor lottózunk. vagy hatos lottózunk..akkor én x-ezek..és az a furcsa h mindig eltalálom a számokat de sosincsenek egy mezőben ...mosti is eltaláltam mind a 6 számot.. de nem voltak egy mezőben ,,miért van ilyen balszerencsém ???

2014. jún. 22. 18:52
 1/5 A kérdező kommentje:
[link] :(((
2014. jún. 22. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért csodálkozol ha egy szerencsejátékon nincs szerencséd? Éppen arról szól hogy csak akkor nyersz ha szerencséd van. Ha ez nem tetszik akkor ne adj ki pénzt rá, legalábbis annyit ne ami hiányozna.
2014. jún. 22. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 14-ig néztem a sázmokat, és a 14 kivételével 1-13-ig az összes szám benne volt a megjátszott számaid között, így nem túl nehéz eltalálni a számokat.

Elég lenne 45/6 szelvényt megjátszanod, hogy az összes megjátszott számodat biztosan kihúzzák, ha úgy játszanád, hogy 1-6,7-12,13-18...

2014. jún. 22. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

8-szor 6 számot tettél meg, összesen 48-at, ilyen módon már nem olyan nehéz a 6 nyerő számot lefedni...(a 45-ből) Ahogy az előttem levő is mondta. Ahhoz, hogy biztosan lefedd a 6 nyerő számot, ahhoz elég 8 sort megtenni tképpen:

1. 1,2,3,4,5,6

2. 7..12

.

.

.

(Úgy látom a valószínűségszámítás nem nagyon megy, ezért is lottóznak olyan sokan)

Finoman szólva kisebb a valószínűsége, hogy egy sorozatban lesz a 6 nyerő szám...

8 szelvénnyel biztosan lefeded az összes nyerő számot, de a biztos 6-oshoz meg 8145060 szelvényt, na ugye, hogy nem mindegy! ;)

(Egyébként nem éri meg lottózni, pláne nem 8 sorozatot is megtenni. :S )

Itt olvashatók amúgy a nyerési esélyek, nem is titkolnak semmit: [link]

2014. jún. 25. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez most olyan, mintha földobnál 5 kockát és nem lenne mind hatos és megkérdeznéd, hogy miért vagy ilyen szerencsétlen. :)

Egyáltalán nem vagy szerencsétlen, csak működik a matematika! :)

2014. jún. 25. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!