Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nehéz? Vagy...

Tényleg ennyire nehéz? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
December óta itthon vagyok és nem találok munkát.Már 1000 helyre küldtem önéletrajzot de semmi.Személyeen is voltam már sok helyen de általában vissza sem hívnak,még annyira sem h nem kell mennem.Már kezdek teljesen belebolondulni h itthon vagyok.Feleslegesnek érzem magam.Pedig már akármilyen munkát elvállalnék!!Mit csináljak?
2010. ápr. 23. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

mihez értesz? mi a szakmád?

pontosan hány helyre küldted ki az önéletrajzodat? 1000 -re tuti nem.

ha van eszed szaktudásod, talpraesett vagy és nem egy kis faluban laksz ahol semmi sincs, akkor valszeg az önéletrajzoddal van a gond.

ha gondolod írd át benne kitaláltra a nevedet a címedet személyes adataidat, illetve az iskolákat esetleg és töltsed fel valahova had nézzük meg. a munkahelyek nevét is kiszedheted átírhatod, de azt hagyd benne, h kb milyen kategóriájú helyről van szó, szal mit csináltál ott.

akkor talán tudunk segíteni.

egyéb esetben szerintem nem.

2010. ápr. 23. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
küldhetek privátot ha gondolod amúgy, és oda is küldheted.
2010. ápr. 23. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Ne siránkozz. Nekem február óta nincs munkám pedig lehetett volna csak nem tetszett. Nincs olyan hű de nagy végzettségem, bolti eladói vizsga, érettségi és ECDL vizsga. Ja mellékesen pályakezdő vagyok.
2010. ápr. 23. 15:50
 4/13 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és marketing reklámügyintéző a szakmám,már dolgoztam pultosként meg egy ideig csináltam ilyen "házalós" dolgot is de mivel pesttől 50km-re lakom nem érte meg.és én már rég nem tarok ott h nem tetszik és nem megyek mert már mindegy lenne csak legyen vmi.Már rengeteg oldalon regisztráltam de semmi.
2010. ápr. 23. 15:55
 5/13 A kérdező kommentje:
És minden napomat azzal töltöm h önéletrajzokat küldözgetek meg telefonálok
2010. ápr. 23. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:

akkor a gond vagy a távolság, tehát elvileg nincs munka, vagy olyan a meló, hogy nehéz lenne bejárni, illetve nem kell nekik olyan aki messziről jár be, vagy ahogy mondtam a CV-d.

melyik városban laksz?

2010. ápr. 23. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
illetve ez a reklámügyintézős sem annyira felkapott asszem.
2010. ápr. 23. 16:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Albertirsán lakom.De nekem nem lenne gond a bejárással,engem nem zavarna
2010. ápr. 23. 16:19
 9/13 anonim ***** válasza:

kicsit hátránnyal indulsz amikor látják, hogy egy messzi kisvárosból járnál fel, amiről azt se tudják hol van.

amúgy írd ki iwiw-re is álláshirdetésnek, h melót keresel. ki tudja.

2010. ápr. 23. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

van itt 1-2 ceglédi is. nem tudom mennyire valós melók. ha teheted hívd fel őket, ne mailt írj szerintem, mert arra nem reagálnak a legtöbbször rendesen.

2010. ápr. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!