Tényleg ennyire nehéz? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
mihez értesz? mi a szakmád?
pontosan hány helyre küldted ki az önéletrajzodat? 1000 -re tuti nem.
ha van eszed szaktudásod, talpraesett vagy és nem egy kis faluban laksz ahol semmi sincs, akkor valszeg az önéletrajzoddal van a gond.
ha gondolod írd át benne kitaláltra a nevedet a címedet személyes adataidat, illetve az iskolákat esetleg és töltsed fel valahova had nézzük meg. a munkahelyek nevét is kiszedheted átírhatod, de azt hagyd benne, h kb milyen kategóriájú helyről van szó, szal mit csináltál ott.
akkor talán tudunk segíteni.
egyéb esetben szerintem nem.
akkor a gond vagy a távolság, tehát elvileg nincs munka, vagy olyan a meló, hogy nehéz lenne bejárni, illetve nem kell nekik olyan aki messziről jár be, vagy ahogy mondtam a CV-d.
melyik városban laksz?
kicsit hátránnyal indulsz amikor látják, hogy egy messzi kisvárosból járnál fel, amiről azt se tudják hol van.
amúgy írd ki iwiw-re is álláshirdetésnek, h melót keresel. ki tudja.
van itt 1-2 ceglédi is. nem tudom mennyire valós melók. ha teheted hívd fel őket, ne mailt írj szerintem, mert arra nem reagálnak a legtöbbször rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!