Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy másnak sem jön össze semmi állás, hiába is adja be sorra az önéletrajzát mindenhová, ahová csak tudja?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 17:40
1/19 anonim válasza:
Általában a képzetlen, illetve a nem piacképes diplomával rendelkezők járnak így.
2/19 anonim válasza:
minden egyes állásra többszázas, néha többezres túljelentkezés van. még szórólapozásra is. manapság már egy autómosóba is fényképes önéletrajz kell. szóval nem hiszem, hogy te lennél az egyetlen.
3/19 A kérdező kommentje:
Én lassan kezdek megőrülni. Tényleg kéne egy tartós, rendes állás már végre.
2014. jún. 8. 17:45
4/19 anonim válasza:
Ha nincs munkád, teremts magad, kezdj el vállalkozni.
5/19 A kérdező kommentje:
Már gondoltam erre én is, de nincs pénzem egy saját vállalkozás indításához sem még.
2014. jún. 8. 17:50
6/19 anonim válasza:
3 szakmám van nekem nincs ilyen problémám :)
7/19 anonim válasza:
Ha leírod a végzettséged, lehet hogy többet tudunk segíteni. (Pl. hogy hol voltál gyakorlaton, miért végeztél piacképtelen szakot... Vagy valami hasznosat.)
8/19 anonim válasza:
Mihez értesz? Miben van gyakorlatod? Sok olyan vállalkozási forma van, melyhez nem kell nagy anyagi ráfordítás.
9/19 anonim válasza:
Volt idő mikor 2 havonta váltottam munkahelyet mert mindig többet és többet ajánlottak.. (hetente is tudtam volna)
(hegesztő)
Szolnok megye . Dunántúlon naponta 3x váltanék munkahelyet ;)
10/19 anonim válasza:
__________Sok olyan vállalkozási forma van, melyhez nem kell nagy anyagi ráfordítás.________
mondanál 3-at?. 6 misivel nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!