Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy másnak sem jön össze semmi állás, hiába is adja be sorra az önéletrajzát mindenhová, ahová csak tudja?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

" 6 misivel nem tudok mit kezdeni."

Az bizony a te hibád, akkor. A meglévő pénzedhez kell igazítani az ötleteket és nem fordítva.

2014. jún. 8. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Látom 3-at te sem tudsz mondani, legyen akkor 2!

Kedves kérdező ne add fel!

2014. jún. 8. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
#10: elkezdem. Vállalkozásban csendestárs.
2014. jún. 8. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

csendestárs = adjon sok pénzt még több pénzt.

ez hülyeség.

2014. jún. 8. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

A, használhatatlanok a szakmáid

B, ócska az önéletrajzod

C, rossz vagy nincs motivációs leveled.

Megoldás?

Ha van rá pénzed, akkor olyat tanulsz ami keresett.

ha nincs, akkor megírsz vagy megíratsz mással egy normális önéletrajzot és egy motivációs levelet.

2014. jún. 8. 23:59
 16/19 kunu lenke ***** válasza:
42%
Szia!! a 15-s jól írja!!!
2014. jún. 9. 07:36
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Ennyire nem biztos, hogy le lehet egyszerűsíteni a dolgokat, mint ahogy válaszoltak.

Nekem 3 különálló szakmám van, rengeteg gyakorlatom, hetente 2-szer megyek állásinterjúra, mégsem vesznek fel.

Sejtem, hogy miért. Kisgyerekes vagyok, és ingázó lennék mindenhova. Ezek az önéletrajzomból nem derülnek ki (direkt). Tehát minden második helyre behívnak.

Magyarul: AKKOR MÉGSEM KELL!

Tehát nem biztos, hogy önéletrajz, vagy motivációs levél függő a dolog. SŐT! Biztos, hogy nem minden esetben.

Én 2 hónap után rájöttem, hogy labdába sem rúghatok a mai munkaerőpiacon. Meghaltam, ennyi...

Következő ténykedés: Letagadni a gyereket. Attól még a bejárás mindig ott marad...

2014. jún. 9. 08:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

1."csendestárs" ennyi erővel azt is írhattad volna, 2.vállalkozz, vagy 3.részvények...

Mindegyik semmitmondó dolog, tehát felesleges is ilyen formában leírni!

Honnan tudjátok, milyen az önéletrajza? Mit végzett?

Nekem is van ismerősöm, aki elég sokáig nem kapott munkát.

Környezetmérnöki+doktori+üzemmérnöki+logisztikai+természetvédelmi zöld diplomája van, 2 nyelvvizsgával rendelkezik és rengeteg tudományos cikkel.

Túlképzett, nem vették fel, féltek, hogy kikuglizza a vezetőséget a helyéről. Jelenleg br. 230e-et kap, Audiban jobban keresnek a soron...

2014. jún. 9. 08:15
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
15 évig járt egyetemre? Hagyjuk már a hülyeségeket.
2014. jún. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!