Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ÁÁÁ ennyire szerencsétlen...

ÁÁÁ ennyire szerencsétlen vagyok már nem bírom! Mi legyen? Na szóval tanuló vagyok egy boltba, már letöltöttem a nyári gyakorlatomat!

Figyelt kérdés
Fizetést nem kaptam aznap mondta menjek vissza holnap!Na én keddtől folyamatosan járkálok a pénzemért de ő soha nincs ott!Már unom!Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 8. 10:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%
Jelentsd fel;)
2010. júl. 8. 10:27
 2/11 anonim válasza:
74%

hívd fel telefonon és kérd számon tőle a pénzt

(ha lehet rejtett számmal)

2010. júl. 8. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Fogalmazz nekik egy levelet, melyben leírod, hogy ettől - odáig ott dolgoztál, több alkalommal voltál a fizetésedért, melyet nem kaptál meg, kéred őket részedre átutalni vagy postán elküldeni, vagy jelöljenek meg egy időpontot, amikor a munkahelyen átveheted a pénztárban.

Jól legyen megfogalmazva.

Írd oda azt is, hogy hajlandó vagy a Munkaügyi Bírósághoz is fordulni.

Nézz utána neten, hogy milyen lehetőségeid vannak. Nekik kötelességük a béredet kifizetni. Nagyon megüthetik a bokájukat.

2010. júl. 8. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
szerződésed van?
2010. júl. 8. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:
10:30 válasza a jó megoldás, a levelet pedig ajánlva add fel, hogy tudd bizonyítani a feladás tényét (egy példányt őrízz meg).
2010. júl. 8. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad ezzel játszani,attól, hogy tanuló voltál, ki kell, hogy fizessenek! Én is eladónak tanultam, nekem is volt nyári gyakszám,és ki kell!Nem tudom, nálatok hogy van, lehet következő hónapban kapod meg. Ott voltál gyakorlaton ahol egész tanévben? Ha igen, akkor lehet köv hónapban kapod meg, ha nem, akkor kötelesek odaadni.
2010. júl. 8. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:
És tanulószerződést kötöttetek? Abban világosan benne kell, hogy legyen. Amúgy a minimálbér 20 % át kell hogy kapjátok, ha jól tudom...előző voltam
2010. júl. 8. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
a kötelező nyári gyakorlatért nem fizetnek!! Esetleg a suli fizet a boltnak, hogy volt olyan rendes, hogy alkalmazott.
2010. júl. 9. 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Pedig a nyári gyakorlatért is kell fizetni!

Nekünk is kellett!

2010. júl. 9. 07:46
 10/11 anonim ***** válasza:
A kötelező gyakorlatokért nem kell fizetni!! Benne van a nevében, hogy gyakorlat, amit ha nem végez el a diák, meg is bukhat, ez olyan, mintha suliba járna, és az iskolába járásért sem jár fizetés.
2010. júl. 9. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!