Ez kinek a hibája és mit tudok tenni? JOGÁSZ v annak tanuló segítségét kérném.
tudták h passzív jogviszonyod van?
vagy azt tudták h októberig az volt aztán ők elfeledkeztek róla h okt 31.-én megszűnt
mert arról neked kellett volna szólnod...
vannak amúgy olyan diákszövetségek akik alkalmaznak passzívost
de ha tudták h okt után nem vagy aktív, és mégis alkalmaztak akkor ez az ő hibájuk..
nem tudták, mivel azt hittem h ez nem számít, hiszem ugyanúgy van hallgatói jogviszonyom, és azt sem tudtam h ilyenkor nem kapok matricát...amúgy úgy tudtam h ez lehet, mivel rengetegen dolgoznak így...
igen, de ők nem alkalmaznak passzívost...így már tudom.
elvileg minden rendes diákszövetkezet kér hallgatói jogviszony igazolást minden új félév kezdetekor
tőled mikor kértek?
mert ha szeptemberben és közben ugye októberben járt le akkor sztem te voltál a ludas..:/
szólnod kellett volna nekik
nem kértek jogviszony igazolást, amúgy októberben mentem dolgozni, és a vége felé szóltak vmikor h gyorsan hosszabbítsam meg a tagságot, mert nem kapok fizetést. elvileg éves tagságról lenne szó, amit minden évben egyszer meghosszabbítok. ennyi volt.
de hogy jogviszony igazolást nem kértek azis biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!