Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptatok ti Magyarországon...

Kaptatok ti Magyarországon bármilyen segítséget ha fordultatok valahova?

Figyelt kérdés
víz számla 60000 ft adósságom van.írtam a díszbeszedőnek,hogy szeretnék részlet fizetést kérni.erre kapok egy csekket,hogy jó dec 23 ág fizessek be nekik 32000 ft a többit meg január februárban.ezt,hoyg most ennyit.:(semmi képen nem tudnék.én olyan mérges vagyok soha nem volt tartozásunk most sajnos összejött.erre egyből fordulok az illetékesekhez és ezt kapom.húúúúúú de fel vagyok háborodva ez tényleg segítség.na a gáz kijött 54000 ft számlánk.másnap már bent voltam,hogy ezt egy összegben nem tudom be fizetni részletet szeretnék 16000 ott egyből letettem és kértem a csajt,hogy a többit 21 kelljen feladni mert akkor van a fizu.óóóóh ,hogy én ezt ,hogy képzelem és 11 be kell fizetni.hú eljöttünk beírtam nekik ahonnan 3 hét múlva felhívtak ,hogy továbbítják.most 2 napja kaptam meg a választ,hogy oké legyen 21 én.de már mostanra be fizettem már csak egy csekk maradt.segítséget várni ebben az országban úgy elvagyok keseredve,hogy mindenhova megyek csak,hogy ne legyen hátralékom apránként fizetem és erre mindenhol bele rúgnak az emberbe. :( :(
2011. dec. 19. 20:48
 1/4 A kérdező kommentje:
díjbeszedő akart lenni csak már olyan ideges vagyok,hogy a könnyeimtől nem látok.
2011. dec. 19. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod, ez így szokott lenni, ha valamit elfogyasztasz, azért fizetni kell. A boltban se mondhatod azt a pénztárosnak, hogy most nincs elég pénzed, majd kifizeted részletre. Erre találták fel a hitelt, de azért is fizetni kell.
2011. dec. 19. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:
te biztos jobban élsz.én nem azt mondtam,hogy nem fizetném ki hanem csak kisebb részletekben.szerintem ez tök normális így.
2011. dec. 19. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd, valahol érthető, mert ha ez mind a novemberi fogyasztásod és februárig akarod fizetni, akkor miből fizeted a decemberit meg a januárit?

Egyébként ilyen esetben érdemes elgondolkozni valamilyen személyi kölcsönön, de szerintem az se tragédia, ha kicsit késel. Ha holnap jön fizu, abból fizesd be a csekket, esetleg kérj kölcsön valakitől, barát, rokon talán szívesebben segít, mint egy szolgáltató.

2011. dec. 20. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!