Közmunka felmondás következményei mik?
Ez akkor ilyen pár hónapos valami?
nem fog örökké tartani- majd csak kibírod valahogy
Mivel csesztettek a "szolisok"?
Hétvégén nem vagy köteles bemenni, de látják, hogy te szeretsz menni és félsz visszaszólni, ezt pedig bűn nem kihasználni!
A ne árulkodj egy dedós beszólás, de elvárható lenne tőled, hogy a ennyi idősen kiállj magadért.
A csesztetésed az iskolázottságod miatt van. Egyrészt irigykednek rád, másrészt büszkék, hogy veled egy szinten vannak a 4 osztályukkal. Igaz csak munka szinten, de akkor is...
Én is dolgoztam közmunkában ilyen "úriemberekkel", bozótirtáson. Reggel 5-re voltunk berendelve, 5 héten keresztül 8 körül ette őket oda a fene, reggeli + szieszta 9-ig, meló 10-ig, majd sörözéssel egybekötött pihenő.
Engem is kinéztek több okból pl. időre mentem, dolgoztam, nem dohányzok, nem iszok alkoholt, nem vagyok "szolis", diplomám van, stb.
Én sem igazán bírtam a csapatot, hatott rám is a csapat munkamorálja, következő alkalommal 6-ra mentem 5 helyett, meglepő módon mindenki ott szorgoskodott...
Villám ellenőrzés volt, amiről "senki nem tudott", a lusta fehér gyerek repült is a közmunkáról!
Kérdező nem mész be dolgozni 2-3 napot és automatikusan kikerülsz, ennyi! Persze az is előfordulhat, hogy fel sem tűnik nem vagy ott és kapod tovább a 35e-et :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!