Aki azt állítja a lottó nem kamu ezt hogyan magyarázza?
Gondolod?
Ha levezeted nekem, hogy a 2, 4, 12, 17, 21, 27, 31. 35 számsorozatnak egy véletlenszerű sorsolás alapján hány % esélye van, majd levezeted azt is, hogy az 1,2,3,4,5,6,7 számsorozatnak mennyi az esélye akkor meghajlok a tudásod előtt.
De egy részt tudom, hogy erre képtelen vagy (mert ha képes lennél rá akkor ez az egész marhaság fel sem merült volna benned), más részről tudom, hogy csak a szád nagy, de még ezt a középiskolás matematika feladatot sem tudod megoldani, így nem nagyon van mitől tartanom...
Meghalok a kíváncsiságtól, hogy holnap meló után ha visszanézek le lesz-e vezetve az a valószínűség :)
De lásd kérdező, hogy kivel van dolgod, adok hozzá segítséget is:
Szép színes képek vannak benne illusztrációnak, biztos sokat segít majd...
"5 húzásonkét kéne két egymás melettinek lenni"
Mivel minden húzás független egymástól, ilyen nincs, hogy bárminek is lennie kell. Ha valaminek a valószínűsége 20%, az nem jelenti azt, hogy ötből egyszer biztosan bekövetkezik. Te nagyon nem vagy tisztában a valószínűségszámítással, úgyhogy jó lenne ha nem erőlködnél, hacsak nem akarod magad szándékosan égetni!
na mit mondtam, hogy képtelen rá a szerencsétlen.... És még tovább is égeti magát újabb baromságokkal.
Ügyesen utána néztél, gratulálok :)
"Ezek szerint a valószínűségszámításnak semmi értelme? "
Ööööö nem pont azt pofázzuk, hogy a valószínűségszámítás ALAPJÁN te hülyeségeket beszélsz?
De, hogy leegyszerűsítsem:
TE MONDTAD:
"Már két szám is gyanús egymás mellett ami szinte minden héten minden lottó számsorban van, de 4 már nem gyanús hanem hihetetlen logikusan gondolkozva."
MI MONDTUK:
"A 2, 4, 24, 28, 29, 30, 31. 35. sorozatnak pont ugyan annyi a matematikai esélye, mint az 1-2-3-4-5-6-7 sorozatnak. Az ég világon semmi gyanús nincs benne."
Na most akkor ki gondolkodik logikusan a valószínűségszámítást figyelembe véve? Te vagy mi?
"közbe semmi értelmeset nem tudtok mondani a témával kapcsolatban"
A helyzet az, hogy nem mi nem mondunk értelmeset, hanem te vagy az értelmi fogyatékos, de úgy tűnik nem kis mértékben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!