Aki azt állítja a lottó nem kamu ezt hogyan magyarázza?
11/46 A kérdező kommentje:
21:25-ös. Attól nem lehet elvonatkoztatni, hogy a golyókon ne legyen szám, mert az rajta van ez a lényege az egésznek.
Már hogyne lehetne, de sajnos nekem erre nincs kapacitásom, hogy buta, ostoba embereket győzködjek. Higgy, amit akarsz!
2014. ápr. 6. 17:01
13/46 A kérdező kommentje:
Az összeesküvés elméletek általában olyan cselekmények, történetek, események körül zajlik amiket el akarnak titkolni magasabb beosztású emberek, szervezetek akiket lehetetlen lebuktatni, mint pl. szerencsejáték zrt. Igaz, hogy nincs bizonyíték a csalásra, de attól még lehetséges. Aki meg kizárja a csalás lehetőségét miszerint biztos, minden úgy van ahogyan állítják én naívnak és szűklátókörűnek gondolom akire a piacon rásóznak minden szart, mert ez biztos eredeti hisz megmondta a kínai árús. Miért is hazudna ?
Alapvető probléma, hogy a logikád kb. olyan fejlett, mint egy 10 évesnek - ez amúgy gyakorlatilag az összes összeesküvés-gyártóra igaz.
Ennek kapcsán értelmetlen vitatkozni veled... Hidd, hogy csalnak a lottón.
2014. ápr. 6. 17:05
15/46 anonim válasza:
Csak nem gondolod komolyan hogy akár több száz milliót vagy több milliárdot kifizetnek egy földi halandónak? Kamu az egész! Ezért nem is lottózom!
2014. ápr. 6. 17:11
16/46 A kérdező kommentje:
Általános viselkedési probléma, ha két ember nem ért egyet akkor a másik "hülye vagy, 10 éves szinten vagy" témát lezárja nekem van igazam és dagad a melle. Szerintem ez a gáz. Ezen megsértődtök akkor sajnálom. Utolsó kommentem.
Persze, mert ez kb. olyan dolog mintha nem értenél egyet azzal, hogy 1+1=2! És csodálkozol rajta, ha lehülyéznek...
2014. ápr. 6. 17:28
Nem dagad a mellem és nem is általános probléma, hogy felismerem a hülyéket. A baj, hogy kb. azt kéred tőlem, hogy egy írástudatlan afrikai szavannalakónak magyarázzam el az atommaghasadást. És a történetben te volnál a szavannalakó....
Azért nincs értelme, mert egyrészt nem is érted, amit mondunk, mivel alapvető matematikai tudásnak nem vagy a birtokában (és az alapvetőt úgy értem, hogy max. gimnáziumi szint...), más részről pedig nem ér annyi energiát belefektetni részemről a dologba, hogy megértessem veled, ugyanis tőlem egész nyugodtan maradhatsz hülye. Egy cseppet sem zavar, amíg nem vagy a közelemben.
2014. ápr. 6. 17:39
19/46 A kérdező kommentje:
Te nagyon idióta nem azt mondom, hogy matematikailag lehetetlen. Persze én vagyok a szavannalakó te meg az atomfizikus hagyjuk már... Te meg Beképzelt agyoniskolázottnak képzeled magad közbe annyi az eszed, mint egy tyúknak.
Nem, valóban nem lehetetlen. Mi több, pont ugyan annyi az esélye, mint annak, hogy nem egymás utániak a számok. De ezt szemmel láthatóan még mindig nem sikerült felfognod.
Akár hiszed akár nem, az iskola hasznos dolog. Kár, hogy a te életedből kimaradt :(
De azt mondtad nem írsz többet - jó lenne, ha tartanád magad hozzá...
2014. ápr. 6. 18:31
Kapcsolódó kérdések: