Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utaltam pénzt, de nem...

Előre utaltam pénzt, de nem jött csomag, teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég rendeltem egy terméket apród-ról , úgy beszéltük meg az illetővel ,hogy az egyik felét elutalom előre a másikat meg akkor ha feladta a csomagot, nos.. azt írta egyik nap hogy feladta a csomagot és majd ha hazaért elküldi emailbe a fényképet a feladó szelvényről, én ekkor már elutaltam a pénz másik felét is, azt mondta sürgős neki, mert a kocsijával van valami, mióta elutaltam semmi válasz felőle, se a feladásról a papír, elvileg hétfőre érne ide a csomag reggelre, de kételkedem benne hogy egyáltalán feladta volna.. ez volt 2 napja kb. tudom, hogy hülyeség volt így megbízni ismeretlenül bárkiben.. és nem kevés pénzről van szó 90e + , várjak hétfőig szerintetek? a mostani törvények szerint hogy jár el a rendőrség ilyen ügyben? tudom az illető nevét (már ha valódit adott meg) telefonszámát, bankszámla szám stb,minden irat sms- email megvan még amit beszéltünk és bizonyíték lehet, csak érdemes e egyáltalán foglalkozni ezzel? szeretném visszakapni a pénzem... csak normális és komoly válaszokat szeretnék.

Köszönöm!!

2014. márc. 8. 20:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
az ilyen csalóknak mindnek a börtönben lenne a helye egy évre legalább. én is a napokban jelentek fel két nőt nyíregyházán, Z vivient, és k. zsanettet. mert előreutaltam neki a pénzt és nem óhajtja már két hete küldeni a pénzemért a telefont. ők is letiltották magukat az olx-ből. de addig hány vevő vertek át vajon.
2014. dec. 3. 18:56
 22/22 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy ezt olvasom utolsó, addig járj a rendőrségre mig nem tesznek valamit.. sajnos engem 2 héttel miután bejelentettem a "lopást" majdhogynem elküldtek az anyukámba.
2015. jan. 6. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!