Előre utaltam pénzt, de nem jött csomag, teendő?
Sziasztok!
Nem rég rendeltem egy terméket apród-ról , úgy beszéltük meg az illetővel ,hogy az egyik felét elutalom előre a másikat meg akkor ha feladta a csomagot, nos.. azt írta egyik nap hogy feladta a csomagot és majd ha hazaért elküldi emailbe a fényképet a feladó szelvényről, én ekkor már elutaltam a pénz másik felét is, azt mondta sürgős neki, mert a kocsijával van valami, mióta elutaltam semmi válasz felőle, se a feladásról a papír, elvileg hétfőre érne ide a csomag reggelre, de kételkedem benne hogy egyáltalán feladta volna.. ez volt 2 napja kb. tudom, hogy hülyeség volt így megbízni ismeretlenül bárkiben.. és nem kevés pénzről van szó 90e + , várjak hétfőig szerintetek? a mostani törvények szerint hogy jár el a rendőrség ilyen ügyben? tudom az illető nevét (már ha valódit adott meg) telefonszámát, bankszámla szám stb,minden irat sms- email megvan még amit beszéltünk és bizonyíték lehet, csak érdemes e egyáltalán foglalkozni ezzel? szeretném visszakapni a pénzem... csak normális és komoly válaszokat szeretnék.
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!