Előre utaltam pénzt, de nem jött csomag, teendő?
Sziasztok!
Nem rég rendeltem egy terméket apród-ról , úgy beszéltük meg az illetővel ,hogy az egyik felét elutalom előre a másikat meg akkor ha feladta a csomagot, nos.. azt írta egyik nap hogy feladta a csomagot és majd ha hazaért elküldi emailbe a fényképet a feladó szelvényről, én ekkor már elutaltam a pénz másik felét is, azt mondta sürgős neki, mert a kocsijával van valami, mióta elutaltam semmi válasz felőle, se a feladásról a papír, elvileg hétfőre érne ide a csomag reggelre, de kételkedem benne hogy egyáltalán feladta volna.. ez volt 2 napja kb. tudom, hogy hülyeség volt így megbízni ismeretlenül bárkiben.. és nem kevés pénzről van szó 90e + , várjak hétfőig szerintetek? a mostani törvények szerint hogy jár el a rendőrség ilyen ügyben? tudom az illető nevét (már ha valódit adott meg) telefonszámát, bankszámla szám stb,minden irat sms- email megvan még amit beszéltünk és bizonyíték lehet, csak érdemes e egyáltalán foglalkozni ezzel? szeretném visszakapni a pénzem... csak normális és komoly válaszokat szeretnék.
Köszönöm!!
Óh.. sajnálom a párodat:( sajnos a mai világban már senkiben sem lehet megbízni főleg nem így... akkor ezek szerint most valaki jót röhög a markában hogy sikerült átvernie valakit...
sajnos a GLS-nél nincs hétvégén ügyfélszolgálat, de remélem hétfőn adnak valami tájékoztatást ha esetleg megadom a címem hogy küldtek e csomagot arra a címre, csak folyton ezen idegeskedek mert ez sok pénz, nekem legalábbis:(
Kilencvenezer még a mostani szabályozás szerint is bűncselekménynek számít (jelenleg a "bűncslekményi határ" 50ezer), szóval ezzel foglalkoznia kell a rendőrségnek.
A bankszámlaszám és telefonszám ismertében elvileg könnyen fel lehet göngyölíteni az ügyet, szóval ha nem érkezik meg a cucc, akkor mindenképp tegyél feljelentést!
annyian és annyi helyen elmondtuk már, hogy ilyen apród meg jófogás oldalakon nem utalunk előre, de még utánvét se, csak személyes átvét.
Tele az oldal ilyen kérdésekkel meg a "cserélni akartam, én feladtam ő meg nem". Amíg vannak ennyire palimadarak, addig ilyen csalók is lesznek.
Amúgy igen 90k az bcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!