Előre utaltam pénzt, de nem jött csomag, teendő?
Sziasztok!
Nem rég rendeltem egy terméket apród-ról , úgy beszéltük meg az illetővel ,hogy az egyik felét elutalom előre a másikat meg akkor ha feladta a csomagot, nos.. azt írta egyik nap hogy feladta a csomagot és majd ha hazaért elküldi emailbe a fényképet a feladó szelvényről, én ekkor már elutaltam a pénz másik felét is, azt mondta sürgős neki, mert a kocsijával van valami, mióta elutaltam semmi válasz felőle, se a feladásról a papír, elvileg hétfőre érne ide a csomag reggelre, de kételkedem benne hogy egyáltalán feladta volna.. ez volt 2 napja kb. tudom, hogy hülyeség volt így megbízni ismeretlenül bárkiben.. és nem kevés pénzről van szó 90e + , várjak hétfőig szerintetek? a mostani törvények szerint hogy jár el a rendőrség ilyen ügyben? tudom az illető nevét (már ha valódit adott meg) telefonszámát, bankszámla szám stb,minden irat sms- email megvan még amit beszéltünk és bizonyíték lehet, csak érdemes e egyáltalán foglalkozni ezzel? szeretném visszakapni a pénzem... csak normális és komoly válaszokat szeretnék.
Köszönöm!!
elsőnek természetesen próbálj írni neki, próbáld felhívni.
amúgy egy baj van az ilyen esetekkel. vagyis több.
azon kívül, hogy az eljárás évekig húzódhat majd, és ha le is zárják, nem fog tudni fizetni mert biztos nem lesz pénze, még kiderülhet, hogy valami cigány családdal kezdtél ki azt lehet, hogy meg is keresnek kicsit puhítani.
részletkérdés. Utaltál valakinek. Vannak e-mailek, hogy miért merre.
Ő maximum kamuzhatna, hogy te kölcsön adtál neki vagy örökbe, de mivel nincs papír, így nem tudja bizonyítani, hogy hazudsz, tehát neki bizonyítania kellene, hogy feladta a csomagot a részedre.
Nah és itt jön a bibi. Mert mi van, ha felad neked egy téglát? Nem tudod bizonyítani, hogy nem azt kaptad amit vártál, esetleg ha videóval veszed fel amikor kibontod.
Fognak vele foglalkozni, csak évekig húzóik majd és nem kapsz semmit vissza valszeg.
bank nem utal vissza semmit, neki semmi köze hozzá.
jah, ebből is látszik, hogy mennyire tojik rád az ember, azaz mennyire biztos a dolgában.
egy ismerősöm ismerőse kamu kínai kommersz cipőket árult vaterán az előbb említett ismerős bankszámláján keresztül (mert akkora gyökér, hogy az intésem ellenére is belement)
Sok embernek nem küldte el a srác a cipőket, lett belőle sok rendőrségi ügy.
gyerek azóta is él és virul éli életét, szerintem senkit se kártérített. talán kap majd egy kis felfüggesztettet pár hónapra azt csá.
Az emberek perelhetik, ő majd szétteszi a kezét, hogy nincs hivatalosan vagyona és röhög a markában.
remek... mocskos ez az egész világ, hogy ilyen emberek vannak...de remélem majd az élet visszaadja ezt nekik..
És a rendőrség vagy a bank adhat ki nekem címet? mert akkor inkább intézkedek én személyesen...
figymár tezsvérem, hát felháborító milyen rossz emberek vannak! Dicsak hát ez nagy córesz.
na de nézzed csak, van nekem egy 2 hetes zsírúj Iphon 5ösöm ilyen fehér, fülhallhatóval, nem kell?
utald el a pénzt, most csak 100 ezerért odaadom, még ki sem bontottam, csak szakítottam a csajjal akinek vettem
Dikk bankkártyám nincsen de ha postán küldöd a lóvét az jó, én meg küldön az Pphont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!