Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Úgy követelhet rajtam egy cég...

Úgy követelhet rajtam egy cég tanfolyamdíjat, hogy soha részt nem vettem egy órán sem?

Figyelt kérdés
Megkeresett egy hölgy, hogy tandolyamot hírdet, elmondta hogy mi, aztán én beleegyeztem és kért 20 000 Ft. előleget. Utána telefonált a hölgy, hogy menjek el megbeszélésre, mondtam neki, hogy meggondoltam magam, nem megyek tanfolyamra. Azt mondta, hogy rendben, visszaadja az előleget, de nem jelentkezett utána. Pár hónap múlva kaptam egy levelet, hogy fizessek 320 000 Ft. tanfolyamdíjat. Felhívtam a céget, mondtam nekik, hogy én nem vetten részt semmilyen tanfolyamon. Azt mondták, hogy tekintsem semmisnek a levelet, de az előleget már nem tudják visszaadni. Mondtam hogy rendben. Most pár napja kaptam egy végrehajtói levelet, hogy fizessek 470 000 Ft.-ot. Most mit csináljak? Semmi papír nincs, csak ez a két levél. Menjek ügyvédhez vagy most mit csináljak? Így sem állok valami jól anyagilag, biztos, hogy nem tudom kifizetni. Mit csináljak?
2014. jan. 26. 17:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Amerika film? Mivan? Te teljesen beteg vagy...

Tudod mi az a végrehajtó? Ők azok, akiket a legkevésbé sem érdekel, hogy neked mi a véleményed. Nem kívánom, hogy csengessenek be hozzád is egyszer, de ha be fognak ott aztán előadhatod ugyan ezt, mit itt, vajmi keveset fog érni.

2014. jan. 28. 09:36
 32/37 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy beteg vagyok, de én még betegen sem fizetnék ki egy ilyen blődséget amit te józanul minden ellenőrzés nélkül szó nélkül hajlandó lennél kifizetni.

Ha végrehajtó jelenne meg nálam a fenti sztori alapján azon pedig igencsak meglepődnék

Meg milyen végrehajtó, bírósági végrehajtó vagy a Pitbull Kft magát végrehajtónak nevező embere? Már ez sem mindegy. Elsőnek nem felejeteném el feltenni a kérdést ohgy mégis mi alapján, másodikat pedig egyszerüen kiröhögném, mert kb annyit is ér.

2014. jan. 28. 12:18
 33/37 A kérdező kommentje:
MEGMONDTAM, HOGY AZ ÉN PÉNZEMET NEM FOGJÁK A KEZÜKBEN TARTANI!!! AZ ÜYVÉD MINDENT ELRENDEZETT, AZ ÜGYEMET LEZÁRTÁK!! :)
2014. jan. 28. 21:43
 34/37 anonim ***** válasza:

Elképesztően baró ügyvéded van, ha egy VÉGREHAJTÁST 24 óra alatt semmissé tett...

Élek a gyanúval, hogy semmiféle behajtásról nem volt szó. Ellenkező esetben kérem a kolléga számát, szeretnék neki dolgozni...

2014. jan. 28. 23:56
 35/37 A kérdező kommentje:
Felhívta őket és törölték az ügyet, azt mondták, hogy a levelet csak azért küldték, mert le kellett papírozni!
2014. jan. 29. 07:19
 36/37 anonim ***** válasza:

Magyarul akkor szó sem volt végrehajtásról.

De ez a magyarázat olyan sánta, mint mikor a kormány a közbeszerzések eredményét magyarázza. Te most vagy eddig beszéltél totális badarságokat vagy még az ügyvéd is lehúz a tanfolyamosok után...

2014. jan. 29. 10:37
 37/37 anonim ***** válasza:
Hát valószínű, hogy a kérdező összekevert valamit, és nem végrehajtó volt, csak valami követeléskezelő cég küldött levelet. De ettől függetlenül tényleg hihetetlen hamar le lett zavarva az ügy...
2014. jan. 29. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!