Úgy követelhet rajtam egy cég tanfolyamdíjat, hogy soha részt nem vettem egy órán sem?
Amerika film? Mivan? Te teljesen beteg vagy...
Tudod mi az a végrehajtó? Ők azok, akiket a legkevésbé sem érdekel, hogy neked mi a véleményed. Nem kívánom, hogy csengessenek be hozzád is egyszer, de ha be fognak ott aztán előadhatod ugyan ezt, mit itt, vajmi keveset fog érni.
Az lehet hogy beteg vagyok, de én még betegen sem fizetnék ki egy ilyen blődséget amit te józanul minden ellenőrzés nélkül szó nélkül hajlandó lennél kifizetni.
Ha végrehajtó jelenne meg nálam a fenti sztori alapján azon pedig igencsak meglepődnék
Meg milyen végrehajtó, bírósági végrehajtó vagy a Pitbull Kft magát végrehajtónak nevező embere? Már ez sem mindegy. Elsőnek nem felejeteném el feltenni a kérdést ohgy mégis mi alapján, másodikat pedig egyszerüen kiröhögném, mert kb annyit is ér.
Elképesztően baró ügyvéded van, ha egy VÉGREHAJTÁST 24 óra alatt semmissé tett...
Élek a gyanúval, hogy semmiféle behajtásról nem volt szó. Ellenkező esetben kérem a kolléga számát, szeretnék neki dolgozni...
Magyarul akkor szó sem volt végrehajtásról.
De ez a magyarázat olyan sánta, mint mikor a kormány a közbeszerzések eredményét magyarázza. Te most vagy eddig beszéltél totális badarságokat vagy még az ügyvéd is lehúz a tanfolyamosok után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!