Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti hány forintot spóroltatok...

Ti hány forintot spóroltatok meg a rezsicsökkentéssel?

Figyelt kérdés
Én 75Ft-ot.
2014. jan. 25. 11:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

:D

Na ugye! Magyarország jobban teljesít!

2014. jan. 25. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Én már a tranzakciós adón többet bukom, mint amennyi kedvezményt a rezsicsökkentés ad...

Egyik kézzel dob egy morzsát, másik kézzel letépi a karom...

2014. jan. 25. 12:10
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
én -ba vagyok, mert oké hogy csökkentette de előtte 25 féle adót kivetett ami a legjobban fáj pedig az egykulcsos adó.
2014. jan. 25. 12:24
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Aztán majd jönnek a szerencsések rezsicsökkentéseinek kötltsége amit úgyszintén mindenki fog fizetni és nem kevésbe fog kerülni! Persze addigra a király már leáldozóba lesz..
2014. jan. 25. 12:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Én már megspóroltam kb. 600 forintot de ennyiből már a cigimet sem tudom megvenni mert ezek a sz_rháziak havonta emelik az árát.
2014. jan. 25. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet számszerűsíteni pontosan, hogy mekkora veszteséget okoz, ha komplexen nézem. De nincs mit csodálkozni, a zemberek megérdemlik, ami ellen a zemberek nem tesznek.

Orbán: magánnyugdíjam kommunizálása, több millió.

Orbán: tranzakciós adót tőlem szedi be, csak a bankokat kényszeríti hogy helyette végezzék el a munkát.

Orbán: telefonadót tőlem szedi be, csak a telekom cégeket kényszeríti hogy helyette végezzék el a munkát.

Orbán: bankadókat tőlem szedi be, csak a bankokat kényszeríti hogy helyette végezzék el a munkát.

Orbán: e-útdíjat tőlem szedeti be a szállítmányozókkal.

Orbán: stadionokat az én pénzemen építtet (köztükaegyet a szomszédjába), és kb. annak a száz

embernek a 10 millióból, akik fizetnek is érte hogy megnézzék a meccseket a stadionokban.

Orbán: zárt ajtók mögött a végletekig utált oroszokkal eladósítja az országot és egy irányba kényszeríti a zemberekkel történő konziltáció nélkül.

soroljam még?

2014. jan. 25. 16:42
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, pontosan hány forintot spóroltunk, de 2 fokkal feljebb emeltük a hőmérsékletet a termosztáton, mégis vagy 20ezer forinttal kevesebbre jön ki a gázszámla havonta, mint korábban az ilyen kinti hőmérsékletű hónapokban. A villanyszámla is havonta több ezerrel lett kevesebb.
2014. jan. 25. 18:36
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

7. hozzászóló:

Ha most 20ezer forinttal kevesebb, (20% csökkentés = 20ezer forint), akkor ez azt jelenti, hogy korábban 100ezer forint volt a HAVI gázszámlád, most pedig 80ezer HAVONTA!?

Biztosan jól számoltál?

2014. jan. 25. 19:25
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Eddig évi 100e volt neki, most havi 80e! Tipikusan az a "s"uta ember típus, aki mindent lehisz amit a TV-ben lát....
2014. jan. 25. 20:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Rokonságban a múlt télen 160 volt a gáz most ezt úgy oldottuk meg hogy a termosz 10 fokon a rokon meg másik rokonnál, kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz a végeredmény. Ja és csak kb1,5 - 2 hónapot ment a gáz.
2014. jan. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!