Mi lesz így velem? Nem kapok semmilyen támogatást?
Figyelt kérdés
Szívbeteg vagyok, az üzemi orvos nem talált alkalmasnak ezért nem dolgozhatok. Párommal jelenleg anyáméknál lakunk, de anyagi helyzetünk ramaty. Most mi lesz? Számíthatok valami támogatásra? Nem várhatom el, hogy a párom tartson el.2014. jan. 18. 19:08
21/21 anonim válasza:
12-es tévedsz.Én kórházban dolgoztam,ott 6 havonta volt üzemorvosi vizsgálat,kolleganőmet azért nyilvánította alkalmatlannak mert a súlya túl kevés volt,azt mondta neki,ha legalább 1 kg-t hízott akkor jelentkezzen újból nála :S Engem is mindig fenyegetett,mindig úgy mentem üzemorvosira,hogy előtte megittam egy másfél literes vizet,az másfél kg kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!