Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én nem kapok semmilyen támogat...

Én nem kapok semmilyen támogatást ha nem dolgoztam még semmit?

Figyelt kérdés

Gyakorlaton dolgoztam egy üzletben, de aztán folytattam tovább a tanulást, de még 21 éves létemre sehol sem dolgoztam, viszont lassan kisbabát szeretnénk.

Akkor én semmilyen támogatást (gyes,gyed, csp) nem fogok kapni?

2013. dec. 16. 13:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
A családi pótlékra és a GYES-re leszel jogosult, ezekhez nem kell munkaviszony.
2013. dec. 16. 13:13
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
De igen, gyes-t és csp-t. Ez összesen kb 37e ft/ hónap.
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Lemaradt, plusz anyasági támogatás a szülés után, egyszeri kb. 65.000 Ft.
 4/24 anonim ***** válasza:
63%
Meg majd a gyermek apja is támogat.
 5/24 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul mondták! :) Végülis lényegtelen de ez a kis pénz is jól jön :)
2013. dec. 16. 13:16
 6/24 anonim ***** válasza:
42%
Mire fel kapnál? Nem adtál még be semmit a közösbe. Amúgy GYES és családi pótlék jár, de az a gyerekre is éppenhogy elég, ketten biztos nem tudtok megélni belőle. Előbb dolgozz 2 évet, és akkor fog járni minden. 23 évesen még semmiről sem vagy lemaradva. Mások is szeretnének kisbabát, 2 év várakozás szerintem nem olyan sok, főleg ilyen fiatalon.
2013. dec. 16. 13:17
 7/24 anonim ***** válasza:
39%

A közösbe nem raksz semmit, de kivenni szeretnél ?

Szuper

2013. dec. 16. 13:17
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem volt munkaviszonyom, én is csak ezt a 37 ezret kapom,ami hozzájön apa fizujához.

Hát ez van,sokan kérdezik, hogy nem kevés?De persze az, de nyilván nekünk plusz bevételként jelentkezik,mivel előtte nem tettem hozzá semmit a közös kasszához....nem olyan mintha valaki 120e fizu után elmegy szülni aztán kap 2 évig kevesebbet,majd csak 37ezret az utolsó évben,az úgy tényleg nagy kiesés.

Nekem is nyilván jobb lett volna,ha van munkám előtte,de így jött össze és nem bánom most már.

2013. dec. 16. 13:20
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
8-as,azért ez nem ilyen egyszerű...ha az embert nem veszik fel sehova,közben kopoktat a gólya,kkor mit kéne csinálni???Mikor nagyobb lesz a gyereke nyilván elmegy dolgozni,ahogy én is!
2013. dec. 16. 13:22
 10/24 A kérdező kommentje:
:D Ehhez a részéhez már úgymond a vész madaraknak semmi köze, nem nekem kell itt osztani az észt, amikor a kisebbségnek kellene így megnyilvánulni akkor fületek farkatok behúznátok...Na köszönöm a további válaszokat! :D
2013. dec. 16. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!