Én nem kapok semmilyen támogatást ha nem dolgoztam még semmit?
Gyakorlaton dolgoztam egy üzletben, de aztán folytattam tovább a tanulást, de még 21 éves létemre sehol sem dolgoztam, viszont lassan kisbabát szeretnénk.
Akkor én semmilyen támogatást (gyes,gyed, csp) nem fogok kapni?
Azért ez gáz. Mi a párommal 5éve vártunk arra, hogy összejöjjön a baba (persze a végére már feladtuk, amikor...) 12éve dolgozom, az elmúlt 3 évben megbízási szerződésesre "fokoztak" (csak így tudtak/tudnak jelenleg foglalkoztatni), létszámleépítés miatt... Ha nem lesz jövőre ismét megbízásim akkor ugrott a GYED...
GYES, CSP illetve anyasági "alanyi jogon jár".
De azért soha eszembe nem jutna csak "segélyből és apukából, 0 munkaviszonnyal gyereket vállalni".. ahogy a fölöttem író 1-2 ember írta... GRATULA, betenni semmit, kivenni meg "jóljön"?!?!?!?!
Te is, még pedig abban hogy nem igazán álltál sorban mikor az észt osztották!
Én feltettem egy egyszerű kérdést....még baba sincs de te már mondod hogy semmit sem raktam le az asztalra, mind eközben én egyetemre járok, de kíváncsi lennék rád, mit teszel le az asztalra. Ismétlem baba nincs de te már azon vagy fenn akadva hogy milyen támogatást kapok, amit nem te adsz, életem... :P Milyen megkeseredett vagy...BRAVÓÓÓÓ
"...ha az embert nem veszik fel sehova,közben kopoktat a gólya,kkor mit kéne csinálni???"
A gólya csak úgy nem kopoGtat. Ahhoz azért tenni is kell.
Menj el dolgozni, utána sem leszel lemaradva, 23 évesen sem késő szülni, sőt...
9-es mit kell tenni? Védekezni.
Ma már szinte mindenki azt mondja,h jajj véletlen lett a gyerek. Így elég nehéz bárkinek is elhinni hogy becsúszott.A kérdező ha kicsit számol, rájön hogy várnia kell még a gyerekvállalással. Egyetem utolsó éve könnyebb lesz esetleg már kereshet mellette egy 4 órás munkát, hogy legyen munkaviszonya aztán rádolgozik diploma után még egy évet 8 órában és jöhet a bébi. Az anyának is kell bevétel, apával bármi történhet (nem csak szakítás, hanem pl. baleset, létszámleépítés stb...), jó ha 2 lábon áll a család.
Ami azt illeti, nem, semmit sem raktal le az asztalra (a "kozosbe"), addig amig nem dolgozol es adozol utana, addig ugyanis mas penzebol elsz. Meg ha koltsegteriteses vagy is, az akkor sem fedezi a tanulasod koltsegeit, ennel joval tobbe kerul ez az allamnak - ertsd azoknak , akik fizetnek adot, jarulekot stb.
Mielott nekem ugrasz, 2 diplomam van, bar ilyenkor mindig tudatosul bennem mennyit is er ez a kepzes, ha 22 evesen egyetemistakent az alapokat sem erti valaki. :0 Remelem legalabb nem valamilyen gazdasagi kepzesre jarsz, bar igy is gaz.
A kerdesedre viszont megkaptad a valaszt, nem ismetlem el mikre vagy jogusult igy is.
"milyen támogatást kapok, amit nem te adsz, életem... :P"
Miért szerinted honnan van pénz rá, a dolgozó emberektől vonják meg, hogy legyen segély.Másrészt az egyetemedet is abból tartják fent, így inkább csendbe kéne maradnod,nem hőbörögni.
"15 éves koromtól dolgoztam diákmunkán"
Adómentes diákmunka az aztán valami, attól tényleg tettél a közösbe.
Diplomát meg nem másoknak hanem magadnak szerezted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!