Ha januárban szereztem diplomát, és semmilyen munkaviszonyom nem volt még, és most készülök bejelentkezni a munkaügyi központba, igényelhetek bármiféle támogatást is?
Ha igen, meddig jár a támogatás, ha nem találnak nekem, vagy én magamnak munkát?
Milyen gyakran kell személyesen megjelenni a központban, illetve mi történik akkor, ha nem jelenek meg?
Igényelni igényelhetsz, csak nem fogsz kapni!
Nem keresnek neked munkát, viszont az írástudatlanoknak felolvassák a honlapjukon fent levő állásajánlatokat. Nemrég szereztél diplomát, így jobb esetben neked nem fogják felolvasni persze kérheted és akkor megteszik
Kb. 3 havonta hívnak be, persze lehet néhány hét csuszás. Amennyiben nem jelensz meg törölnek az álláskeresők regisztrációjából. Sokan feleslegesnek tartják, hogy értelmetlen módon 3 havonta bemásszanak várjanak 4-5 órát, majd adategyeztetés (beírják a kis könyvbe a kövi találka időpontját)után hazaballagjanak.
Ezen emberkéket törlik a rendszerből, ami O.V. szerint jó dolog mert ezzel csökken a munkanélküliek száma, ezzel is bizonyítva milyen hasznos a tevékenysége
Kapni semmit nem fogsz, de legalább 6 hetente elcseszhet 4-5 órát a munkaügyi hivatalba 2 db pecsétért.
Ja, és ha kiutalnak közmunkára 2 megyével odébb a cigányputrik közé szart lapátolni havi 42K-ért és azt nem fogadod el akkor még ki is b@sznak a rendszerből, mert renitens munkakerülő vagy.
Semmi lóvét nem fogsz kapni.
Kaphatsz igazolást arról hogy munkanélküli vagy, azzla meg elitézheted a járási hivatlaban a tb-t. Ezzl havi hat ezer forintot spórolhatsz meg.
Ha van elmehetsz tanfolyamra (általában nincs).
Mivel nem kapsz semmilyen támogatást ezért csak 3 havonta kell menned pecsétért a munkaügyibe. Ha nem jelensz meg törölnek a regisztrál munkanélküliek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!