Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriminális vásárlóm akadt?...

Kriminális vásárlóm akadt? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Eladtam egy gyönyörű állapotú tűzhelyemet, ami inox színű volt hozzáteszem gyárilag! A hirdetésbe leírtam, hogy ujjlenyomat mentes inox kivitelezés így sosem rozsdásodik, ő váltig állítja, hogy a tűzhely nem inox, hanem egy zománc tűzhely ami inox színűre van festve, így rozsdásodni fog majd, gyönyörű tűzhely matt inox színű és tényleg az ég világon nem látszik meg rajta semmi, mint egy két másik inoxoson. Azt akarja, hogy vegyem vissza. Jól kivehető képekkel adtam el, ennél jobb minőségű képek nem készülhettek volna. Mit tudok tenni?

2013. dec. 23. 22:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Minen internetes vásárlót megillet az elállás joga, olvasd el a Fogyasztóvédelem honlapját, és az erre vonatkozó jogszabályt!

[link]

És el kell keserítselek, ha a mágnes nem fogja, akkor valami bóvli alumínium az anyaga. Az inox termékek is acélból vannak, csak rozsdamentes acélból! De a mágnesnek mindenképpen fel kell tapadni rájuk!

2013. dec. 26. 22:33
 22/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele... bizonyítsa az igazát...te nem árultál zsákba macskát. Ez nem olyan történet, hogy add vissza a babaruhám. Látta a képet, tetszett is gondolom (mert megvette) Gondolom az ár kedvező volt, és szerintem egy ilyen készüléket ha hirdetés útján vesz az ember, akkor igen is elmegy amikor jön a szállítás ideje, és tüzetesen megnézi. Miért nem ment érte? A mai világba mindenki meggondolja hogyha hirdetésen vesz valamit, hogy ha érte megyek--ha csomagba küldik---ha futár hozza...stb...még így is megéri? Neki megérte!! Te eladtad-ő megvette. A szerződésben vállalt kötelezettségednek gondolom maximálisan eleget tettél. Az ilyen vevőktől mentsen meg mindenkit az internet!!
2014. febr. 2. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!