Boltban dolgozom és tetszik az egyik vásárlóm. Hogyan hozzam a tudtára hogy érdekel engem?
Figyelt kérdés
Köszönünk egymásnak mindig, mosolygás de kb ennyi. Ez van eddig.2013. nov. 4. 09:57
1/18 BlackSword válasza:
ejts egy cetli a bevásárló kosarába, amikor elsétálsz mellete, és legyen rajta egy randihelyszín időponttal...
3/18 anonim válasza:
Ha kiszolgálod add meg neki a számod.Ha nem próbáld meg elkapni és valahogy találkozóra hivni.
(Kedvenceim a boltos lányok,bár sosem sikerült még egyikükkel sem összejönni.Pont én is igy voltam vele mint te egyiküket pl próbáltam is elhivni de foglalt volt sajna :)
4/18 anonim válasza:
Utolsónak a válasza nagyon jó. Csúsztasd oda neki és sejtelmesen mosolyogva mond, hogy hívj fel. :)
Ha gáz van, úgyse jön többet oda vásárolni, szal nincs égés.
5/18 anonim válasza:
Amúgy nemzeti dohányboltban dolgozol?
6/18 anonim válasza:
ha legközelebb is találkozol vele,akkor mond meg neki,hogy hivjon majd fel téged,add meg a tali helyét és idejét.a telefon számodat,a lakcimedet. munka után vagy ha szabin vagy talizzatok
7/18 anonim válasza:
A cetli jó ötlet.
Én is épp akartam kérdezni,hogy véletlenül nem egy Reálban (vagy arzenál,vagy mi az új neve) dolgozol?
Nekem nem tűnt fel,de barátnőm mondta és azóta látom,hogy ott nagyon mosolyog rám a kasszás.
8/18 BlackSword válasza:
mond h a százsaban dolgozól...
9/18 A kérdező kommentje:
A dohánybolt talált ;)
2013. nov. 4. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!