Másnál is ilyen kriminális 7 hónapos szoptatása?
Szerinem ezen mindenki átesik. LEsz még cifrább is, fejjel lefelé, héton áthajolva szopizás pl :D
Viszont amivel fájdalmat okoz neked, azt ne engedd, ezt hamar meg kell tanítani! Ha részorít a bimbódra, rögtön vedd el tőle és tudatosítsd benne, hogy ez tilos, ha ezt csinálja, nincs cic, lkülönben a harapásokat nem tudod elkerülni. Hamar rájön (csak mindig magyarázd meg :)
Gondold ki, mit engedsz meg neki (másik mellből is szopjon ugyanakkor pl), és ragaszkodj hozzá következetesen, sok kellemetlenségtől fogod magad megkímélni.
Én a szoptatás alatti pozíciózást viccnek vettem, azt hagytam, h fejen álljon, kutyapózban (később ugatva :D ) szopizzon, ez nem zavart soha, jókat nevettünk kéőbb együtt is rajta.
Aztán egy idő után, illetve periodikusan megint lesznek nyugis pillanatok, de a pihenős intimitás egyre inkább az elalvásos szopikra orlátozódik idővel...
Hajaj nálunk 4 hosan kezdödött ülve nem lehet szoptatani van hogy a térdemre kell ültetni ugy szopizik vagy az ágyra letéve oldalrol vagy ráfeküdve vagy ferdén ne is mond mikor milyen je van a másik kezével a másik cicimet bizerálja nyomkodja kalimpál Harap fogatlan de harap.
ha ott a tesoja öt bámulja röhög rá el kell vonulnom nyugisabb helyre különben nem oda figyel
csak szopis a lányzom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!