Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriminális vásárlóm akadt?...

Kriminális vásárlóm akadt? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Eladtam egy gyönyörű állapotú tűzhelyemet, ami inox színű volt hozzáteszem gyárilag! A hirdetésbe leírtam, hogy ujjlenyomat mentes inox kivitelezés így sosem rozsdásodik, ő váltig állítja, hogy a tűzhely nem inox, hanem egy zománc tűzhely ami inox színűre van festve, így rozsdásodni fog majd, gyönyörű tűzhely matt inox színű és tényleg az ég világon nem látszik meg rajta semmi, mint egy két másik inoxoson. Azt akarja, hogy vegyem vissza. Jól kivehető képekkel adtam el, ennél jobb minőségű képek nem készülhettek volna. Mit tudok tenni?

2013. dec. 23. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem hinném, hogy továbbra foglalkozni kéne vele, ha csak nem attól félsz, hogy negatív értékelést ad a portálon, ahol eladtad a terméket, bár ott is meg tudod indokolni, hogy miért nem vetted vissza.
2013. dec. 23. 23:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Hello, igaza van itt az egyik válaszolónak. Attól függ, mit írtál a hirdetésbe. Inox (mert az rozsdamentes) vagy inox színű (mert az csak a színében utánozza az inoxot, de nem rozsdamentes). Ezt jobb tisztázni, mert pórul járhatsz, ha kiderül, hogy te (igaz, jóhiszeműen) de "átverted" a hirdetés szövegével.
2013. dec. 23. 23:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Értem mit mondatok úgy hirdettem meg hogy Inox tűzhely, ezért mondtam a mágnes dolgot mert a rozsdásodásra hajlamos anyagokra mint pl: a zománc tapad a mágnes, de a rozsdamentes anyagokról leesik, ezért hoztam fel példának a mosogató tálcát is. Azaz ha teszem azt fel egy rozsdamentes anyagra festett a gyártó inox színt, akkor én vagyok a hibás? Végül is nem lett becsapva mert ha a mágnes nem tapad akkor nem fog őneki rozsdásodni.
2013. dec. 23. 23:13
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem már rég nem kellene foglalkoznod vele. Te eladtad, ő megvette. Miért nem nézett utána a gyártónak és a termékeinek? Avagy miért nem nézte meg személyesen mielőtt kifizette? Ez már abszolút nem a te problémád, ahogy azt sem értem minek mesél neked a villanyszerelőjéről, amikor baromira nincs semmi közöd hozzá. Megvette, legyen vele boldog és fogja be a száját, ne utólag legyen okos, ha egyébként nem verted át.
2013. dec. 23. 23:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja a tűzhely állapota valóban kifogástalan és gyönyörű. De nem ilyenre gondolt. Pedig nagyon közeli képek is lettek csinálva róla, minden részéről még az oldalairól is azaz jól látta, hogy mit vesz meg, nem volt zsákba macska, én meg azt nem tudhatom, hogy inox vagy inox színű, mai világban mindenfélét gyártanak nem vagyok én szakértő! :( Csak tényleg bánt a dolog, hogy egy ilyen kifogástalan készüléknél reklamálnak, akkor mi lehet olyan készüléknél ahol agyon karcolt a főzőlap tele vakfoltal ráégett zsíros a belseje, ami egy agyonhasznált készülék?!
2013. dec. 23. 23:27
 16/22 anonim ***** válasza:
43%

Basszus! Kimentem a konyhába, és a hűtőről leszedtem a hűtőmágneseket. Nem estek le a tűzhelyről...:(

Akkor ez is csak inox színű???

Szívás. Nekem, mint vevőnek. De már mit reklamáljak megvettem. Több mint egy éve,és nincs rá panaszom.

Most azért zokon esett, hogy rajta maradtak a hűtőmágnesek..:(

Vevővel ne foglalkozz, megvette, kifizette, nincs reklamálás.

Ja, nem én vagyok a panaszos vevő! :)

2013. dec. 24. 00:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Meg tudod mondani a tűzhely gyártóját és pontos típusát? Hátha ki lehet deríteni a netről, hogy inox-e vagy sem.
2013. dec. 24. 03:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, te eladtad neki a tűzhelyet, ő megvette. Gondolom, nem tiltottad meg a vásárlás előtt, hogy személyesen megnézze-megtapogassa-megszagolja, egyszerűen ő nem ment el hozzád, megvette a fotók alapján, és te azt a tűzhelyet küldted el, ami a fotókon szerepel.

Akkor így járt. Visszavételt nem követelhet, hiszen magánszemély vagy, nem tűzhelykereskedő (akkor lenne a 8 napos elállási joga).

Én inkább arra tippelek, hogy közben talált olcsóbbat egy másik hirdetésben... vannak emberek, akik egyáltalán nem rászorulók, de hihetetlen dolgokra képesek akár 1-2000 Ft-ért is.

2013. dec. 24. 07:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Már megint a lepontozás, csak nem a tűzhely vásárlója járt erre?
2013. dec. 24. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
az én tűzhelyem inox és mégis tapad rá a mágnes :)
2013. dec. 24. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!