Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriminális vásárlóm akadt?...

Kriminális vásárlóm akadt? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Eladtam egy gyönyörű állapotú tűzhelyemet, ami inox színű volt hozzáteszem gyárilag! A hirdetésbe leírtam, hogy ujjlenyomat mentes inox kivitelezés így sosem rozsdásodik, ő váltig állítja, hogy a tűzhely nem inox, hanem egy zománc tűzhely ami inox színűre van festve, így rozsdásodni fog majd, gyönyörű tűzhely matt inox színű és tényleg az ég világon nem látszik meg rajta semmi, mint egy két másik inoxoson. Azt akarja, hogy vegyem vissza. Jól kivehető képekkel adtam el, ennél jobb minőségű képek nem készülhettek volna. Mit tudok tenni?

2013. dec. 23. 22:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol vele. Miért kéne visszavenned? Nem kötelez erre senki! Szerintem csak meggondolta magát és ez egy jó ürügy. Pontosan leírt tényezőkkel adtad el, ezek után semmi oka utólag reklamálni.
2013. dec. 23. 22:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Megkértem, hogy fogjon egy mágnest helyezze a készülékre, és küldje meg a fényképet, mivel ha zománc a tűzhely valóban ahogy ő mondja akkor, a mágnes rátapad, ha rozsdamentes akkor a mágnes leesik róla, úgy ahogy a rozsdamentes mosogatóra sem tapad a mágnes, de a zománcozott fehér új tűzhelyemről alig lehet lehúzni, annyira fogja.
2013. dec. 23. 22:39
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ hogy hirdetted. Inox, vagy inox színűre festett?

És nem látta mielőtt megvette?

2013. dec. 23. 22:44
 4/22 A kérdező kommentje:
Állandóan azt mondja, hogy ő ott a városukban tudott volna venni egy inox tűzhelyet 35.000FT-ért ami ujjlenyomat mentes és szerinte az inox, és ez nem az. Szerintem arra akar kilyukadni, hogy küldjem meg neki a két tűzhely különbözeti árát és akkor kvittek vagyunk, azt mondja ő nem ilyet akart, nem ilyenre gondolt, neki ez nem tetszik mert nem inox, azért adta el pont a zománcozott tűzhelyét, hogy helyette egy rozsdamentes inoxot vegyen.
2013. dec. 23. 22:44
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Személyesen nem látta a terméket, mielőtt megvette, csak fényképet látott róla?
2013. dec. 23. 22:46
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Válaszolsz az itt feltett kérdésekre?
2013. dec. 23. 22:50
 7/22 A kérdező kommentje:
Csak fényképen közeli jól kivehető nagyon jó minőségű képek több darab készült róla, futárral ment el.
2013. dec. 23. 22:52
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg neki, hogy akkor nem kellett volna megvennie. Ne utólag találjon ki ilyeneket.
2013. dec. 23. 22:53
 9/22 anonim válasza:
83%
Írd meg neki, h vigye el egy szakértőhöz aki megnyugtatja..a mágneses dolgo sztem tök jó volt..vissza sztem se vedd..pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! kivévé ha már tököd is ki van vele, akkor vedd vissza aztán legyen boldog :)
2013. dec. 23. 22:55
 10/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is csak ki kellett valamit találnia hiszen előzőleg is variált a beépítésen hogy 10 centit arrébb kellene rakni a főzőlapot a sütőtől, nem tudja, hogy jó lesz e, hogy nem e fog kinézni bangán. Azt mondta, hogy a villanyszerelő már nem ér rá bekötni, előző nap ért volna csak rá, mikor még nem érkezett meg a tűzhely, de előtte pár perccel azt mondta reggel mikor megérkezett a tűzhely ott volt a villanyszerelő, hogy bekösse és ő mondta, hogy ez nem inox tűzhely hanem zománc, egyik szavával ütötte a másikat.
2013. dec. 23. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!