Miért kezdem az életem 3 millió forintos tartozással úgy, hogy még a tojáshéj a seggemen van?
volt pár máv büntetésem a "lázadó koromban" 1-2 éve
(20 éves vagyok)
10 büntetés kinőtte magát körülbelül 700.000 forinttá.
a családom elpártolt tőlem, anyám elkezdett feljelentgetni, rendőrségi ügyek folynak, azzal gyanúsítanak, hogy bántalmazom amikor ő aláz meg és bántalmaz engem.
mivel semmiféle segítségre nem számíthattam felvettem a diákhitelt, az megint kétmillió forint minusz.
Semmim sincs, félig az utcán vagyok. nem csináltam semmit csak próbáltam elvégezni az egyetemet, mellette még dolgoztam is, van ebből kiút? mi folyik ebben az országban? a máv büntetés mióta adóforma és értékpapír egyben?
Miért nem ad az állam olyan szociális segélyeket, amikkel a fiatal felnőtteken is segíthetne, hogy ne haljunk éhen? Miért nincs még budapesten sem munka?
Mit csináljak? Rettegek.
Ha mondjuk nagy nehezen összekaparok, 3-4 év munkával valamennyi pénzt, az már a behajtók markát fogja pirosítani... és elment a fiatalságom.
miért? pár apró hülyeségért. és még mindig az utcára kerülhetek.
ki akartam törni, vállalkozást fejleszteni, kijutni nyugatra, de egyszerűen a seggén át szív vissza ez az ország.
valakaikai:
ennyi hülyeseget sem hallottam meg,amennyit te itt összehordtal par sorban.
angol, valamilyen szinten német is. Van ismerősünk aki tudna németországban munkát, de először kellene legalább 100 ezer forint a szállásfoglaláshoz odakint, ezt össze kell gyűjteni.
A másik, hogy sok lehúzás van és kicsit ettől is félek. A vállalkozás lenne a legjobb. Esetleg ha külföldön veszek magamnak egy kis lepukkant házat, ott nem zaklat majd senki magyarországról, ugye?
Természetesen fogcsikorgatva is, de szeretném kifizetni a tartozásaimat mert egy körözés (emiatt is lehet asszem) nem tenne jót. Például usa-ba soha többet nem kapnék vízumot utána.
De most hirtelen honnan szedjek ennyi pénzt? :) raboljak bankot? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!