Hol tárolnál 3 millió Ft-ot, ha nem teheted bankba vagy más hivatalos helyre viszont napi szinten hozzá kell férned a megélhetéshez?
A mi házunkban parketta van minden lakószobában és a nappaliban. Bennük pedig nagy szőnyeg.
Az egyik szobában felhúztam a szőnyeget és a szoba közepén felfeszítettem pár parkettát. Ezek alá tettem pár millió forintot (húszezresekben, tízezresekben nem foglal annyi helyet, mint képzelnétek). A parkettákat visszatömködtem és ráterítettem a szőnyeget.
Senkinek nem jutna eszébe egy házban valamelyik szoba közepén, a szőnyeg alatt, azon túl is a parketta alatt pénzt keresni.
A leggagyibb zs-kategóriás filmekben is a parketta alatt keresik először a pénzt.
Gondolom, nincs szükség folyamatosan az összes pénzre. Tarts magadnál folyamatosan egy kisebb összeget.
Köszi az értelmes válaszokat. Sajnos nem voltam teljesen pontos. Otthon sem tárolhatom.
Én olyasmire gondolok hogy tört arany darabokat felvásárolni, az elég kis helyen elfér s el lehet rejteni szétszórva a városban sok kis helyen. S időnként be lehet váltani egy egy darabot. Vélemény?
Miért nem teheted hivatalos helyre? A pénzzel vagy veled van a gond? Ha ezt tudjuk, pontosabb választ tudunk adni.
Szerintem amúgy a legegyszerűbb bérelni egy kis széfet vagy csomagmegőrzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!