Utánvétes eladás biztonságos? Tuti hogy kifizetik és megkapom a pénzem?
Én semmit nem adtam el utánvéttel, a vevőnek is drága, nem is kérik, pedig már több mint 4 éve adok-veszek.
Előre utalás jobb, de a legszerencsésebb a személyes átvétel.
Akkor nincs adás-vétel
Ha pl 5000 a termék és 1150 a postaköltség, akkor te feladáskor kifizeted az 1150-et és a papírra 6150-et írsz, annyit fog kérni a postás tőle.
DE!!! Ha nem veszi át, mert közben mégsem kell neki, akkor a visszautat, is neked kell fizetni, vagyis visszaviszi a postás, és elkéri az 1150-et tőled.
Az áru nálad marad, és te kifizettél 2*1150-et. Emiatt bukta.
Én sosem adok igy el
4-es vagyok.
Én vaterán/teszveszen árulok. Ott meg lehet határozni, hogy milyen módon adod fel a csomagot, ha nem jelölöd be az utánvételt, akkor nem követelheti rajtad a vásárló.
Ha apród vagy ilyesmi, akkor egyszerűen megírod, hogy bocs, így nem adod fel. Majd megveszi olyan aki utal előre.
Több mint 400 üzletem volt, ebből még nem volt problémám.
"Micsoda? Ezt nem is tudtam. Nekem kell így fizetni a postaköltséget? Mit csináljak ha nekik csak igy jo és nem akarnak előre utalni"
Van olyan opció is a feladóvényen,
"a postaköltséget a címzett fizeti"
rendszeresen így adom fel a csomagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!