Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kedves Anyukák, foglalkozik...

Kedves Anyukák, foglalkozik valaki ruha eladással?

Figyelt kérdés

2012. máj. 13. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Vaterára, teszveszre gondolsz?

Én szoktam ott árulni a kislányom kinőtt ruháit, cipőit.

2012. máj. 13. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen arra is! Meg bababörze, esetleg piacon. Van rá kereslet? Én a jófogáson meg apródon. Már szinte ingyen, de így sem kell senkinek.
2012. máj. 13. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is árulom a kinőtt ruhákat, meg mindent ami nem kell. Valamit mindig el lehet adni. Néha jobb néha rosszabb.Most a második:(
2012. máj. 13. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már régóta foglalkozom a gyerekem kinött ruháival.Régebben nagyon ment a tesz-vesz,de ma már semmi.

A jófogásra szoktam feltöltögetni és a babaszoba csevegőre.Szebbnél-szebb gyerekruhákat árulok,de már 300 ft-ért se viszik.

A börze hidd el még rosszabb.Én most voltam kint.4400 ft volt az asztalbérlés és csak egy kis luk.9000 ft.ot kerestem.De az eleje úgy indult,hogy egy fillér se jön össze.Voltam már úgyis,hogy az asztalbérletet se termeltem ki.Így többet nem megyek ki árulni.Inkább a netre töltöm fel.

Vannak viszont már évek óta visszajáró vevőim a tesz-veszről s azok szokták megvenni,mert meg vannak elégedve a ruhákkal.

De azoknak se mondhatok csillagászati összeget,mert legközelebb nem jönnének.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 15. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Én azt vettem észre, mint az utolsó válaszoló, hogy mostanában már alig lehet eladni a ruhákat, csak 1-2 Ft-ért.

Nálam is már halomban vannak a kinőtt darabok, de nem raktam még fel, mert rengeteg idő és a végén semmi nem jön vissza belőle.

A babafelszerelési dolgokat még könnyen el tudtam adni, talán még a játékokat is, de a ruhákkal én is gondban vagyok.

Én csak a teszveszt és a vaterát használom.

2012. máj. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!