Hogyan kell feladni, csomagolni a babakocsit?
Figyelt kérdés
minden érdekelne,mibe,hogy,milyen szolgáltatást kell igénybe venni,hogy biztonságosan célba érjen#babakocsi feladás postán #biztonságos eladás
2013. júl. 16. 16:32
1/4 anonim válasza:
Ha megoldható akkor jól körbe ragasztott dobozban érdemes feladni, valamint a baba kocsit is érdemes buborékos papírba betekerni és úgy a dobozba. Én a futárszolgálatokban jobban bízok mint a postában, de a posta is megbízható abszolút. GLS-t én nagyon szeretem, de választhatsz másik szolgáltatást is. Akár a postára is besétálhatsz és megkérdezheted, milyen "biztosítást" tudnak ajánlani a csomag ép megérkezésére. Bármilyen megoldást is választasz minden képen ajánlott ként add fel (legyen róla papíros), nagyon nagyon tekerd körbe (hullámpapírral, buborékos papírral, szemetes zsákkal) és tedd dobozba.
2/4 A kérdező kommentje:
buborékos papírt hol lehet kérni?
2013. júl. 16. 16:44
3/4 anonim válasza:
Ajánlottként csak levelet lehet feladni. A többi stimmel. Bár nem fontos buborékossal csomagolni, szerintem elég körbebugyolálni folpackkal, doboz nem fontos, esetleg karton, ha van könnyen letörhető alkatrésze, akörül. A postán nemrég nagyon megváltoztak a csomagfeladási lehetőségek. Üzleti csomagként fogod tudni feladni. Súlytól függ a díja. (Esetleg terjedelmes lehet még).
[link] (jobb oldalt középen)
4/4 anonim válasza:
Én nemrég adtam fel a postán, folpackkal többször körbetekertem, csak a kerekeit nem. Azokon gurult, simán megkapták, semmi baja nem lett. Így talán nem is dobálták, mert, ha dobozba teszed, simán dobálhatják is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!