Gyakorlott netes ruha adó-vevő anyukák, most hogyan tovább?
Most először életemben tettem fel egy eladó hirdetést az "jófogás"-ra. Jelentkeztek is rá, hamarosan jönnek érte. Mi a következő lépés? Úgy értem, ha jön, megnézi és elviszi. Még aznap visszaveszem tőle, ha nem jó a méret?
Illetve, ha vidéki venné meg, akkor ebben az esetben hogyan tovább? Elküldjem utánvéttel? Vagy először ő elutalja a pénzt?
Segítsetek legyetek szívesek, teljesen járatlan vagyok e téren. n vagy 2-szer vettem már így, de vittem a gyerekemet, rápróbáltam, és nem volt gond.
Szinten csak utanvettel rendelek netrol,de hasznaltan meg nem rendeltem semmit.Egyszer rendeltunk egy kisebb cegtol banki atutalassal,de megjartuk,birosaggal fenyegetoztunk mire visszakaptuk a penzt(a kuldemeny sosem erkezett meg)
Azota ha nem kuldik utanvettel akkor mashonnan rendelek.
Ha maganszemelytol rendelnek erre meg jobban odafigyelnek.
Meglepő módon én többször adok fel levélként csomagot, előre utalással, minthogy személyesen vásároljanak tőlem. Mindig elküldik előre számlaszámra a pénzt, én még aznap feladom. Levélként olcsóbb. Utánvétel macerás, de megoldható, csak legyél otthon, ha hozzák a pénzt és a másik rizikó, ha mégsem veszik át, ugrik a pénzed. Szerintem látszik kinek utalhatsz, kinek nem.
Személyesnél, ahogy az első írta. :) jó adás- vételt.
Csak egy személyes tapasztalat!
Vaterán-teszveszen vásárolok/adok el ruhákat immáron 4 éve.
Gond 1x akadt,de nem volt egetverő.
Viszont a jófogás,az apród,az expressz vagy facebook nem épp ajánlatos vásárlási hely,mert nehezen utolérhető,ha netán csaló lenne. NEm igazán lehet a vásárlót leellenőrizni.
Az utóbbiakon személyes átvételi lehetőségeket adtam meg,de a megbeszélt időpontokra nem jöttek el. Van aki azt mondta,hogy 10 perc és itt van és kb 3 hónap alatt se ért ide...
1x adtunk fel utánvéttel és buktunk rajta,mert a vevő nem vette át,így tovább nem is erőltetem ezt az opciót,ha én adok el. HA én veszek valamit,akkor megfontolom,hogy plusz postaköltségért használjam-e az utánvétet.
Az aukciós oldalak sem épp 100%-ak,de a többinél megbízhatóbbak.
Úgyhogy csak azt tudom tanácsolni,hogy előre utalásnál s utánvétnél is nagyon körültekintőnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!