Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Gyakorlott netes ruha adó-vevő...

Gyakorlott netes ruha adó-vevő anyukák, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Most először életemben tettem fel egy eladó hirdetést az "jófogás"-ra. Jelentkeztek is rá, hamarosan jönnek érte. Mi a következő lépés? Úgy értem, ha jön, megnézi és elviszi. Még aznap visszaveszem tőle, ha nem jó a méret?

Illetve, ha vidéki venné meg, akkor ebben az esetben hogyan tovább? Elküldjem utánvéttel? Vagy először ő elutalja a pénzt?

Segítsetek legyetek szívesek, teljesen járatlan vagyok e téren. n vagy 2-szer vettem már így, de vittem a gyerekemet, rápróbáltam, és nem volt gond.

2013. szept. 29. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én már több, mint 7 éve rendszeresen vásárolok aukciós oldalakon. Minőségre még nem volt nagyon panaszom, alaposan szemügyre veszem a fotót, abból azért nagyjából látni lehet a minőséget. Persze a kockázat mindig benne van, de ezzel kalkulálok, elfogadom. Mindig előre utalok, mert nem fogok egy rahedli pénzt még ráfizetni az utánvétért. Viszont az ajánlott postához mindig ragaszkodok, szerintem ez mind a vevő, mind az eladó érdeke is.

A 7 év alatt még soha nem volt gondom, nem vertek át, csomag sem tűnt el (párszor volt, hogy hosszabb ideig nem jött meg a csomag, akkor az ajánlott szelvény alapján utánaérdeklődtünk, és mindig megkerült a cucc)

Néha eladni is szoktam, de eddig még hál istennek nem találkoztam olyan kekec vevővel akinek nem felelt volna meg az előre utalásos-postázásos módszer.

2013. okt. 1. 20:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Tehát, ha megegyezünk egy vevővel, én megadom a szlaszámot, ő utal, utána én becsomagolom a cuccot, és postára adom ajánlva, és ez a ktg engem "terhel". Jól értelmezem ugye? Ez így akkor gondolom mindkét fél részéről korrekt, elfogadható.
2013. okt. 2. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem! A postaköltséget a vevő fizeti,tehát a termék árát és a postaköltségét is elutalja,te becsomagolod és az elutalt postaköltség árából kifizeted a postán a csomagot!
2013. okt. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!