Gyakorlott netes ruha adó-vevő anyukák, most hogyan tovább?
Most először életemben tettem fel egy eladó hirdetést az "jófogás"-ra. Jelentkeztek is rá, hamarosan jönnek érte. Mi a következő lépés? Úgy értem, ha jön, megnézi és elviszi. Még aznap visszaveszem tőle, ha nem jó a méret?
Illetve, ha vidéki venné meg, akkor ebben az esetben hogyan tovább? Elküldjem utánvéttel? Vagy először ő elutalja a pénzt?
Segítsetek legyetek szívesek, teljesen járatlan vagyok e téren. n vagy 2-szer vettem már így, de vittem a gyerekemet, rápróbáltam, és nem volt gond.
Én már több, mint 7 éve rendszeresen vásárolok aukciós oldalakon. Minőségre még nem volt nagyon panaszom, alaposan szemügyre veszem a fotót, abból azért nagyjából látni lehet a minőséget. Persze a kockázat mindig benne van, de ezzel kalkulálok, elfogadom. Mindig előre utalok, mert nem fogok egy rahedli pénzt még ráfizetni az utánvétért. Viszont az ajánlott postához mindig ragaszkodok, szerintem ez mind a vevő, mind az eladó érdeke is.
A 7 év alatt még soha nem volt gondom, nem vertek át, csomag sem tűnt el (párszor volt, hogy hosszabb ideig nem jött meg a csomag, akkor az ajánlott szelvény alapján utánaérdeklődtünk, és mindig megkerült a cucc)
Néha eladni is szoktam, de eddig még hál istennek nem találkoztam olyan kekec vevővel akinek nem felelt volna meg az előre utalásos-postázásos módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!