Mikor adtátok el a kinőtt babaruhákat?
Nagyon jól meg kell gondolnod, hogy akarsz-e másik gyermeket. ha van kilátás másik lakásra, és biztosan akartok még egy gyereket, akkor valahova tuti befér.
Ha meg semmi képpen nem akartok akkor kezd el eladni.
Ha nem 2-3 éven belül szülsz másodikat, akkor szerintem egy párat felrakhatsz meghirdetni baba-mamás börzés oldalakon. Hagyj meg egy párat,ha mégis jön a kistesó, legyen majd mit hordania.Akkor úgyis fogsz neki újat venni,úgysem fogod tudni megállni,hogy ne kapjon újat.
Szóval a jobb minőségűekből tartanék meg párat, a többin túl adnék, ha tényleg nem fér el.
Viszont, ha 1 év múlva már szülnél, akkor megtartanám.
Én szinte ahogy kinőtte adtam is el.Beforgattam a következő adag ruhába. 2. gyerkőcnél meg elkezdtem újra vásárolni a ruhákat.Hozzáteszem,hogy 90%-ban használtan veszem a kis holmikat,így annyira nem volt vészes. 2 különböző nemű,így nem is volt baj,hogy a lányom ruháit nem őriztem meg a fiamnak. Ha lenne a későbbiekben 3. baba,neki is újra venném őket használtan,mert azok a pici ruhák nem használódnak el egyhamar,így újat,újszerűet lehet venni belőlük.
Sok ruhát látok aukciós oldalakon,amiket őrizgettek és most divatja múlt nem is kicsit,meg besárgult,foltos lett.Én nem őrizgetném sokáig.
Bár lányomnak egyre sűrűbben veszek áruházban is ruhát,mert egyre kevesebb jó állapotú lelhető fel. Vagy ha van,akkor meg olyan árakon adják,hogy üzletben jobban megéri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!