Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mikor adtátok el a kinőtt...

Mikor adtátok el a kinőtt babaruhákat?

Figyelt kérdés
Később tervezünk majd másik babát (nem 1-2 éven belül), de amíg egy szobánk van anyóséknál, addig én másikat nem szeretnék, viszont a 11 hónap alatt már van 3-4 doboz ruhánk, amiket már nem nagyon tudok hová rakni, és ez egy darabig csak halmozódni fog. Újak mindig kellenek, mert növekszik, de nem tudom még tartogassam e egy második babának majd a jövőben. Ti ezt hogyan csináltátok? Rögtön kezdtétek eladni ami kicsi? Vagy vártatok még?

2013. okt. 12. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én fel tudtam vinni a padlásra, a kisfiam kinőtt ruháit,majd lehoztam a második gyermekem születése előtt, még szeretnénk babát,úgyhogy nem adom még el őket,mert felesleges eladni,és utána ujat venni.
2013. okt. 12. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Padlás,pince garázs csak van anyóséknál vagy a te szüleidnél vagy valamelyik rokonnál ahol elfér. Én nem adnám el. Mondjuk ha csak 10 év múlva jön a következő akkor lehet.
2013. okt. 12. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jól meg kell gondolnod, hogy akarsz-e másik gyermeket. ha van kilátás másik lakásra, és biztosan akartok még egy gyereket, akkor valahova tuti befér.

Ha meg semmi képpen nem akartok akkor kezd el eladni.

2013. okt. 12. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem 2-3 éven belül szülsz másodikat, akkor szerintem egy párat felrakhatsz meghirdetni baba-mamás börzés oldalakon. Hagyj meg egy párat,ha mégis jön a kistesó, legyen majd mit hordania.Akkor úgyis fogsz neki újat venni,úgysem fogod tudni megállni,hogy ne kapjon újat.

Szóval a jobb minőségűekből tartanék meg párat, a többin túl adnék, ha tényleg nem fér el.

Viszont, ha 1 év múlva már szülnél, akkor megtartanám.

2013. okt. 12. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem adtam el, mert gyerek holmikért pénzt sosem fogadok el, hanem odaadtam az ismerösök körében annak, akiről tudtam, hogy rá volt szorulva:)
2013. okt. 12. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szinte ahogy kinőtte adtam is el.Beforgattam a következő adag ruhába. 2. gyerkőcnél meg elkezdtem újra vásárolni a ruhákat.Hozzáteszem,hogy 90%-ban használtan veszem a kis holmikat,így annyira nem volt vészes. 2 különböző nemű,így nem is volt baj,hogy a lányom ruháit nem őriztem meg a fiamnak. Ha lenne a későbbiekben 3. baba,neki is újra venném őket használtan,mert azok a pici ruhák nem használódnak el egyhamar,így újat,újszerűet lehet venni belőlük.

Sok ruhát látok aukciós oldalakon,amiket őrizgettek és most divatja múlt nem is kicsit,meg besárgult,foltos lett.Én nem őrizgetném sokáig.

Bár lányomnak egyre sűrűbben veszek áruházban is ruhát,mert egyre kevesebb jó állapotú lelhető fel. Vagy ha van,akkor meg olyan árakon adják,hogy üzletben jobban megéri megvenni.

2013. okt. 13. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Újból csak pár darab van, ami nagyon szükséges orvoshoz, pár kimenős... A legtöbbet netről vettem, mert hamar kinövi, a csùszkálòs időszakban az újat sajnáltam volna ha az megy tönkre. Viszont az igaz, hogy besárgulnak, vagy ha 2. fiú lenne, nem tudnám ráadni csak minimális darabokat.
2013. okt. 14. 09:09
 8/8 anonim válasza:
Amikor kinőtte a gyerek
2014. dec. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!