Teszveszen adtatok el már babaruhákat?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy darabonként vagy csomagban érdemes eladni?1Ft-ért érdemes meghirdetni?2009. nov. 23. 13:43
1/6 anonim válasza:
Én adtam már el. Szerintem érdemes kisebb csomagokat csinálni, jobban megéri ilyenre licitálni a vevőnek, mert a postaköltség jobban jön ki. 1 Ft-ért csak a nagyon szuper minőségű és márkás ruhát merd felrakni, mert arra van esély, hogy feltornázzák, de én már jártam úgy, hogy 1 Ft-ért kelt el, amit úgy gondoltam, elég jó ruci volt. Inkább tedd fel 100-200 Ft-ért, mert ha jó ruci, akkor annyiért is meg fogják venni. Többszáz, adott esetben több ezer forintért csak a kimondottan márkás, krém ruhák találnak gazdára. Ez is olyan, hogy ha éppen van olyan, aki meglátja és megszereti, az leüti annyiért is, de ha nem, akkor nem viszik el.
2/6 anonim válasza:
Én is jártam már úgy, hogy vadonat új nadrágot 1 Ft-ért vitték el. Pedig Amcsiból volt és még márkás is volt a a fari. Csak nem Pesti vagyok és a postaköltség miatt kevesen vásárolnak vidékieknél
3/6 anonim válasza:
Én meg pont nem pestiektől szeretek vásárolni, mert vidéki nagyvárosban élek...
4/6 anonim válasza:
Én bp.-i vagyok,és a kicsim összes ruháját ott adtam el,csomagban.Minden ruhát újonnan vettünk(C&A,Tesco,Cora)és méretenként adtam el (56-80-ig,)Én fix áron hirdettem meg,a legolcsóbbat 7000 ft-ért(ez az 56-os méretű volt),a legdrágábbat 20000 ft-ért(ez a 80-as)vitték el(a meghirdetett áron).Igaz,a ruhák tényleg megkímélt,folt,és szakadásmentes,nagyon szép állapotúak voltak.Elég gyorsan elvitték.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Egy csomagban hány darab ruhát tettél, hogy ilyen jó áron sikerült eladni?
2009. nov. 26. 07:16
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Én a komplett garnitúrát beletettem.Az 56-os méretnél ez kb.20-25 db volt(plusz zoknik,előkék,1-2 kis sapka,hálózsák)a nagyobbaknál 40-50 db-os volt a készlet(plusz harisnyák,zoknik,sapka-sál-kesztyű szett,1-2 kabát,overál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!