A vaterán és a teszveszen listázási díjat vezetnek be. Hol lehet neten babaruhákat eladni, ahol max. Az eladott ruhák után kell jutalékot fizetni és el is lehet adni?
Van egy új aukciós oldal,ami teljesen ingyenes!
Én már regisztráltam is!
www.zsibvasar.hu
Szia.Én sem örülök neki,de azért nem olyan vészes.Én kaptam egy levelet,amibe szépen mindent leírtak.Részlet:
Alap összegű listázási díj
Alap összegű listázási díj, amely vonatkozik az összes kategóriára, kivéve azon kategóriákat, ahol emelt összegű listázási díj van érvényben [személygépkocsi (és alkategóriái), haszongépjármű (és alkategóriái), motor (és alkategóriái), valamit az ingatlan (és alkategóriái)].
Kikiáltási ár, licit nélküli ár vagy minimálár*
Listázási díj
1 Ft, minimálár nélkül ingyenes
2 Ft - 5000 Ft 5 Ft
5001Ft - 10 000 Ft 10 Ft
10 001 - 20 000 Ft 20 Ft
20 001 - 60 000 Ft 30 Ft
60 001 Ft és felette 40 Ft
Az alap összegű listázási díj meghirdetett termékenként értendő. Abban az esetben, ha egy aukció sikeresen zárul, a listázási díjat jóváírjuk az aukciót indító felhasználó egyenlegén, azaz nem kell azt kifizetnie.
Belistázási díj és bármiféle jutalék nélkül árusíthatod itt a babaruháid:
Van külön kategória is a babaholmiknak, és rendkívül látogatott a kismamák által az oldal.
Engem megszívatott a vatera! nem fizettem be időben kb 1500Ft-nyi jutalékot (nem azt mondom hogy nem akartam!!!) És később küldtek 3300Ft-os csekket amit befizettem. 2hét múlva megint egy 3300-ast,rá 1,5héttel egy 2800-ast. Kb 1,5hónap múlva ismét egy 2800-ast.
Lehet azért is mert 2keresztnevem van.
Az egyik csekken az egyik név volt fennt,a másiknál a másik.
Szóval az 1500ból lett bő 11ezer Ft.
Az oldalak jók,de akik üzemeltetik azok nem. Nem egy olyan felhasználót ismerek akinek több ezer pozitívja volt és inaktív lett a vatera által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!