Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet még babaruhákat...

Hol lehet még babaruhákat eladni a vaterán és teszveszen kívül?

Figyelt kérdés
Rengeteg babaholmink van ( body,rugdalózó, napozó, sappik, harisnyák, pulcsik, nadrágok, melegítők...)és már nem fér sehova a szekrénybe. A két legnagyobb portálon hatalmas a kínálat 1-2 forintért pedig nem szívesen válok meg az amúgy 3-4 ezerért vásárolt holmiktól. Tudtok olyan helyet ami hasonlóan sokak által látogatott, de nincs még ekkora kínálat?
2011. júl. 9. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld babafórumokon (pl. Babaszoba.hu).Ott is szoktak ilyenek lenni.
2011. júl. 9. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Jófogás.hu vagy zsibvásár.
2011. júl. 9. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Teszvesz,vatera,expressz,jofogas,zsibvasar,topapro.hu

Ezek ingyenesek!

2011. júl. 9. 10:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm, de épp az volt a kérdés, hogy vatera,teszveszen kívül mi van még. Mert a teszvesz és a vatera fizetős ám, de keményen :-/ , ha viszik a ruhát, ha nem.
2011. júl. 9. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

hoxa, babaszoba, jofogas, zsibvasar, olx, express

/a vatera és a teszvesz drága?

Pl. egy párszázas ruha hirdetési díja 5.-Ft 3 hétre. A kiemelések kerülnek sokba, azt csak magas összegű cuccnál érdemes beállítani, mint pl. ágy, stb./ tényleg nagy a kínálat. De a szép cuccokért ott is lehet jó vevőt találni.

2011. júl. 9. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. júl. 9. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:

10.11-es vagyok!

Gondoltam,hogy leírom,majd átugrassz a teszvesz,vaterán!

Miért írod ,hogy keményen fizetős? 100ft-ot kellett átutalnom,nem hiszem hogy ez az összeg olyan nagy lenne,de ott van még a többi amit leírtam.

2011. júl. 9. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!