Szerintetek kb 60000 forint elégnek kell lennie két főnek havonta? A rezsi nincs benne.
Napi 1000 forint nem elég hosszútávon akkor sem ha párizsit esznek. Napi 3 étkezés, minden egyéb dolog amit ritkábban, de azért venni kell, pl ruha, gyógyszer, távolsági utazás, és akkor a hirtelen kiadások, nagyobb betegség, büntetések, stb.
Napi 1000 forinttal el lehet vegetálni egy darabig, de gyorsan leromlik az egészségi állapototok, illetve a most használatban levő tartós fogyasztási cikkeitek is elamortizálódnak, és újakat kell venni. Szóval hosszabb távon nem tartom fenntarthatónak.
Én Budapesten éltem, szóval a falus életről nincs tapasztalatom. Illetve még annyit tennék hozzá, hogy én is próbáltam meghúzni a nadrágszíjat, de nekem kb 50 ment el a rezsin felül a kajára, illetve a napi megélhetési dolgokra.
Ez az igényeitektől függ teljes mértékben.
Ételre, tisztítószerekre kell fejenként 20 ezret számolni, az összesen 40 ezer + 10 a bérlet, az 50 ezer. Ha ezen felül 10 ezerből ki tudtok jönni, akkor elég, sőt, van aki ennél kevesebből él meg.
Viszont ha már elmennétek egyszer enni valahova vagy kellene esetleg gyógyszer, vagy szórakozni mennétek, színházba, moziba, nem beszélve a ruhavásárlásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!