Két fős háztartásban nektek mennyi a havi, vagyis a 2 havi víz számlátok?
Lehet fura kérdés, de eddig csak társasházban éltünk, ott 12-13 ezer volt, két havonta jött a számla. Most panelban élünk, ugyancsak Budapesten és azt mondta a tulaj, hogy csupán pár száz forint és nem érdemes csak 3-4 havonta bejelenteni. Most várjuk a számlát, 3 hó után és félek, hogy 20 ezer alatt nem ússzuk meg.
Valaki felvilágosítana?
2 hónapra 3-4ezer között.
Mérőórát nézd meg,mennyi fogyott?
Ugye felirtátok a kezdő óraállást?
12-13 irtó sok,ott valami nem stimmelt,nem hiszem,hogy ketten elhasználtatok 20m3-t...
A társasházban rengeteg volt a csatorna díj meg stb, stb. Itt remélek ezek külön vannak fizetve, a távhő számlában is ott van a meleg víz díj, de mégis amikor bediktáltuk akkor meleget, meg hideget is kellett.
Lehet zavaros vagyok, bocsi, csak még nem éltünk panelban és halvány lila gőzöm sincs mennyi lesz a számla.
Panel, 3-an élünk benne, és pont tegnap volt vita tárgya, hogy 18000.- a kéthavi vízdíj.
(Igen, sok vizet használunk...)
9 köbméter meleg és 9 köbméter hideg vizet használtunk a 3 hónap alatt.
Mennyi 1 köbméter víz?
18m3 viz 3 hónapra?
Én mosómaci vagyok,kétnaponta megy a mosógép,folyó vizzel mosogatunk,fél kád vizben fürdünk mindketten és igy 4-5ezer...
Nem tudom ti mire használtok el ennyit
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!