Kik számítanak jogilag egy háztartásban élőknek?
Figyelt kérdés
Én mint 18. életévét betöltött személy aki tanulói jogviszonnyal már nem rendelkezem és nem azonos címen lakom a családommal, de anyagilag támogatnak, jogilag egy háztartásban élőnek minősülünk?2013. máj. 29. 17:52
3/5 anonim válasza:
Egy háztartásban élők = akik egy fedél alatt, közös lakásban, és közös konyhapénzen vannak.
4/5 anonim válasza:
Nem számítasz egy háztartásban élőnek.
De ha még oda lennél bejelentve hozzájuk, még akkor sem számítanál annak.
Ugyanis aki elmúlt 18 éves és aki már nem jár iskolába vagy jár, de nem nappali tagozaton, az már nem számít a szülőkkel egy háztartásban élőnek, ő már külön számít.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, nekem is így jött le a jogszabály, de azért kíváncsi voltam
2013. máj. 29. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!