Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt komolyan gondolta a Vatera?

Ezt komolyan gondolta a Vatera?

Figyelt kérdés
Nagyon sok pénzt fizettem a kiemelésekért és most volt karbantartás az oldalon. Meghosszabbították az aukcióimat amit direkt késő délutánra tettem ki, hogy többen licitáljanak. Most meg hajnali 4kor fognak lejarni a hosszabbítás miatt, amikor senki sem gepezik. Nagyon mérges vagyok, de nem tudom, hogy van-e értelme felvenni velük a kapcsolatot, mert eddig egy üzenetre se válaszoltak.
2013. okt. 23. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez teljesen normalis, nem tudom mi a gond.m
2013. okt. 23. 12:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Az aukcióim 1Ft-ról indulnak. A legtöbb licit az utolsó 2 percben szokott jönni. Hajnali 4-kor ki fog licitálni? :(
2013. okt. 23. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Állítsd at automatikus hosszabbításra. Ha karbantartás van, mindig meghosszabbítják a lejárati időt, mert előfordulhat, hogy elérhetetlenek a termékek.
2013. okt. 23. 12:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell? Még nem is hallottam ilyesmiről. :O
2013. okt. 23. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:
A saját oldaladon az aukciónal lehet beállítani.
2013. okt. 23. 13:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Sajnos akárhogy nézem nem tudom hol van. Belépek az "Eladás" fülecskére és itt nincs semmi.

Nem tudnád esetleg belinkelni?

2013. okt. 23. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Nezd, nekem nincs most aktiv aukciom, igy nem tudom belinkelni. Amit meg tudok most nezni, az uj termek eseten az oldalon felajanlja az ar megadasa alatt, az idotartamnal. "Hányszor induljon automatikusan újra az eladás?

Amíg el nem adom 3 alkalommal 2 alkalommal 1 alkalommal Ne legyen újraindítás "

2013. okt. 23. 13:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszönöm a segítséget, de sajnos nekem nem ez a bajom. :/ Minden aukciómra licitáltak már de 1-500Ft-on van és attól félek, hogy annyiért kel el.
2013. okt. 23. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Aha. Ebben enm tudok segiteni :S
2013. okt. 23. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. A vatera semmit sem fog azért tenni hogy neked jobb legyen. Ha panaszt is teszel, annyit mondanak majd hogy meghosszabbították a lejárati időt, így nem ért veszteség.

Valójában nagyon is ér, de ők tojnak rá.

Sorry. Ezt nem láthattad előre

2013. okt. 23. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!