Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket is mindig atvagnak a...

Titeket is mindig atvagnak a teszkoban?

Figyelt kérdés
Az akcios aru a kasszanal "hirtelen" mar nem akcios. Rendszeresen csalnak es becsapnak vele, hogy direkt megkeresem a katalogusbol az akciokat, de azok nem ervenyesek. Multkor küldtek nekem postan kuponokat. Hiaba stimmel a datum, hiaba van a kezemben a kupon, a kassza "nem ismeri fel" az akciot! Persze, nincs idöm mindig reklamalni az Informacios pultnal. Nem allok sorba 30 percet ezert.

2013. okt. 21. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem nem. Nem járok oda.
2013. okt. 21. 23:26
 2/6 Grielean válasza:
90%

Nagybevásárlásokat mindig ott intézzük, egyszerűen mert az van a legközelebb, ahol többnyire mindent megtalálunk, ami kell. Viszont egyetlen alkalommal volt csak, hogy gond volt egy akcióval. Ezen kívül a kuponok mindig működtek, a hirdetett akciók valóban akciók voltak, de még olyara se volt példa, hogy több terméket üssenek be kasszánál, vagy ilyesmi.

Lehet, hogy épp abban az üzletben dolgozik néhány tróger a vezetőségben, de ez nem húzható rá kollektívan az egész Tesco-ra, hisz látod, nálunk meg nem szokott ott gond lenni.

2013. okt. 22. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Szombathelyi, köszegi tesco, ök nagyon lehuzosak.
2013. okt. 22. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Velünk se szokott ilyen lenni. Egyszer volt olyan, hogy az egyik kupont (amit postán küldtek a clubkártyásoknak) nem fogadta el. Aztán az információs pultnál kiderült, hogy azért, mert a kasszás véletlenül nem csipogtatta le azt az árut, amire érvényes volt, ezért nem működött a kedvezmény se. Meg olyan volt, hogy elnéztük, és nem azt a terméket vettük, amire járt volna. De ezek nem a tesco hibái.
2013. okt. 22. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

Pont a múltkor történt ilyen, hajbalzsamot akartam venni, rendes ár 899, hatalmas számokkal akciózva 400-ra.

Valamiért gyanút fogtam - talán túl olcsónak tűnt - és meg is néztem leolvasóval mennyi, az is 899-et mutatott, de a barátom mondta, hogy azért kérdezzük meg a pénztárnál.

Persze ott is 899 volt, a pénztáros meg még engem ugatott le, mert biztos 2 termék vásárlására vonatkozik, nem olvastam jól el.

Hát 100% nem, mivel a mellette levő polcról is vettem akciós terméket, ami valóban 2 termék vásárlására vonatkozott - abból 2-t vettem, olcsóbb is volt - az akciós címke viszont abszolút nem úgy nézett ki.

2013. okt. 22. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam Tesco vevőszolgálaton, 100 vásárlói reklamációból jó, ha 10-11 jogos, a többi általában arról szól, hogy a vevő nem nézte meg jól azt a kupont (már lejárt, még el sem indult, nem arra a termékre vonatkozik, csak bizonyos áruházra érvényes, stb...) vagy nem képes elolvasni az akciós újságot (szintén dátum, vagy, hogy egyes termékek pl .csak hipermarketekben vagy Tesco Expressekben, esetleg 1-1 áruházban kaphatóak).

A kuponos és újságos reklamációk 99%-a arra vezethető vissza, hogy hülye a vásárló és nem olvasta el csak a nagybetűs AKCIÓ feliratot, ami alá volt írva, azt nem.

Az árhibáknál (pl. kiírva 400 kasszánál 899) fordult elő legtöbbször, hogy a vásárlónak igaza volt. Ilyenkor viszont MINDEN ESETBEN érdemes a vevőszolgálatra elmenni, ugyanis MINDEN ESETBEN oda fogják adni a terméket a kiírt árért! Nem fog mérlegelni senki! Tehát ha 400 van kiírva, kifizeted a 899-et a kasszánál, majd a vevőszolgálat vissza fog neked adni 499 ft-ot és még elnézést is kérnek.

Azért azt lássuk be, hogy egy nagyobb Tescoban durván 45-50 EZER FAJTA TERMÉK található és ezeknek az árát néha hétről hétre központilag változtatják. Átlagosan hetente 40-50 árhibás termék fordul elő, ami 0,1%, azaz ezer termékenként egy. Ez nem egy olyan veszélyes szám, amit ne lehetne józan ésszel elfogadni, pláne, hogy mivel mindig a vásárlónak van igaza, így mindig megkapja olcsóbban a terméket.

2013. okt. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!