Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha eddig csak vesztettem...

Ha eddig csak vesztettem pókeren, van esély, hogy valamikor jobb lesz?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve pókerezem szinte minden nap a munka mellett. Igazából ezt szeretem csinálni és nem a munkámat, de nem merek felmondani, mert eddig pókeren csak vesztettem, a 4 év alatt elment kb. 8 millió.

A munkámat viszont utálom, ez az egyetlen dolog amit szeretek csinálni, de hiába úgy tűnik.

2013. okt. 6. 14:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

De igazából egy nagy lényeg van:

Összességében életed során nem tudsz elbukni 8milliót, ha elfogadod, az oktató anyagok tanácsait.(Mivel egy sem fogja azt javasolni,hogy folyamatos veszteségek után , ne a legalacsonyabb téten játssz)

Ha viszont ezeket nem alkalmazod: Onnantól hobbi játékosról beszülhetünk. Jól érzed magad játék közben, de valójában hosszútávon bukni fogsz.

Egy hobbi sincs ingyen, ez egy költségesebb típus.

2013. okt. 9. 10:27
 22/24 A kérdező kommentje:

Kösz a normális választ.

Még mindig elbeszélünk egymás mellett. A reversed implied odds valóban egy haladóbb fogalom, amit mint azt már írtam, csak példaként hoztam fel. Feltételezel dolgokat (pl. hogy normál esélyszámítás se menne fejből), miközben nem tudod, hogy ez valóban így van-e. Mint azt is feltételezed, hogy tervezem a felmondást, mikor a kérdésben is benne van, hogy nem merek felmondani.

Ez tulajdonképpen csak egy álom, mert szeretem a játékot és ez az életstílus áll a legközelebb hozzám, csak utálom, hogy álomkategória marad.

Igen, hobbijátékos vagyok, aki mtt-ken nyerő és eltolja 200-1000-es hiperturbó játékokban a nyereményét. Nagyrészt mert kihívásnak fogom fel, de mivel valóban vannak mentális hozzáállási gondjaim, ez valószínűleg nem a legmegfelelőbb játékforma. (Abban viszont valóban totál idióta vagyok, hogy ennek ellenére ragaszkodom hozzá, de hát ez van.)

De gondolom továbbra is lehet ragaszkodni az átlagos fish meghatározáshoz, mert így könnyebb megválaszolni minden ezzel kapcsolatos kérdést.

2013. okt. 9. 11:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Most,hogy kinek mit jelent az átlagos fish az más kérdés.

Felmondás: Helyesebb lett volna tőlem a az álmodozás kifejezés,a tervezget helyett, de nem érzem lényegesnek.

Mivel már konkrét limitet, és játékot is megneveztél, így kb egy teremre szűkült ahol játszhatsz.

Ez a pokerstars , 200-1000$ hyper csak ott indul. (és talán fulltilt)

Ha úgy érzed,hogy neked nem kellene 200-1000$ hypereket játszani:

Pokerstarson van lehetőséged bizonyos játékformákról, vagy tétekről kitiltanod magad. Átgondolod,hogy mik azok ahol neked nincs keresnivalód , és felveszed a kapcsolatot a supporttal(magyarul is megteheted).

Ez persze bármikor feloldható, de ugyanez a procedúra.

Az meg,hogy ez az álmod: Szép álom, nincs vele semmi gond, sokaknak megvalósult. Hozzáállás kérdése.

Például: Tuti rossz hozzáállás gyik-on pókeres tanácsot kérni.

Alap kérdésre visszatérve:

"Ha eddig csak vesztettem pókeren, van esély, hogy valamikor jobb lesz?"

Ha gyökeresen mindent másképp csinálsz én akkor látok esélyt.

Ha folytatod a jelenlegi szokásokat, szerintem nem lesz később sem jobb.

2013. okt. 9. 12:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerinted az mennyire normális dolog, hogy eljutottál arra az önismereti szintre, hogy ismered a saját határaidat és azt a limitet, ahol még nyereséges vagy aztán durr beledurrantasz az 1K hyperbe, ahol mindig elpic$áznak a cápák?

Az átlagos fish meghatározás ebben az esetben valóban nem jó, ez a totál abnormális nagyonhülye kategória. Ennyi erővel lemehetnél egy terembe is és add a kezébe az egyik játékosnak borítékba a pénzt, legalább "szeretni" fognak utána.

2013. okt. 9. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!