3 mm-es ciszta a jobb petefészekben - mennyi az esély, hogy a menstruációval távozik?
Figyelt kérdés
Ma kezdtük a lombikos injekciót, előtte ultrahang, és van ez a ciszta. Azt mondta az orvos, hogy a mensivel lehet, hogy elmúlik, ha nem, akkor le lehet szívni, hogy ne veszítsünk időt és folytathassuk a szurikat. valakinek hasonló? Elmúlik vajon??2013. máj. 22. 19:40
1/9 anonim válasza:
nekem nagyobb volt és vérciszta,E vitamint kellett rá szednem és én ittam cickafark teát is és távozott mensivel :)
2/9 anonim válasza:
6*7 cm-es cisztám volt, bent is dekkoltam a kórházban egy hétvégét. Hétfőn már csökkent a mérete, mehettem haza. Akkor mondták, hogy ciszták jönnek, mennek az ember életében nyomtalanul. A cickafarkot én is ajánlom. Ha a tea nem ízlik, van tablettában is drogériában.
3/9 anonim válasza:
Rövid protokollom volt (tehát mensi után kezdtem a szurikat). Amikor kezdtünk mindkét petefészkemen voltak ciszták, egyébként endometriózisom van/volt. A lombik előtt három hónappal volt laparoszkópos műtétem, akkor leszedték a cisztákat, de a stimura visszajöttek. A lényeg, mi úgy kezdtük és csináltuk végig, hogy voltak cisztáim. 7 érett tüszőm lett.
19 hetes kismama vagyok!
4/9 anonim válasza:
És a cickafarkot én most nem innám, mert hatással van a hormonokra...ösztrogén szintet emeli...elég lesz a sok szuri, amit kapsz!
5/9 anonim válasza:
Bocsánat, h belekérdezek.
3-tól: az endometrózisnak milyen tünetei vannak?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Gratulálok a kismama válaszolónak. :)
Utána olvastam a neten, és elvileg, ha szerencsém van, elmúlik a mensivel.
2013. máj. 24. 16:10
7/9 A kérdező kommentje:
El is mulott a mensivel,koszonom a valaszokat.
2013. jún. 19. 18:51
8/9 anonim válasza:
Lehet,hogy felszívódik,az is lehet hogy tovább nől,és sak műteni kell.Mint most nekem😔
9/9 anonim válasza:
4/8 A cickafarkban,növényi ösztrogén van.Utána kérdeztem a Bükki füvesembertől,Gyuribácsitól.Szépen elmagyarázta,hogy cisztára lehet inni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!