Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha eddig csak vesztettem...

Ha eddig csak vesztettem pókeren, van esély, hogy valamikor jobb lesz?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve pókerezem szinte minden nap a munka mellett. Igazából ezt szeretem csinálni és nem a munkámat, de nem merek felmondani, mert eddig pókeren csak vesztettem, a 4 év alatt elment kb. 8 millió.

A munkámat viszont utálom, ez az egyetlen dolog amit szeretek csinálni, de hiába úgy tűnik.

2013. okt. 6. 14:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
és te miért hagytad abba, hogy már nem ebből élsz? vagy csak nem tetszik már a játék? gondolom nem alakul úgy, hogy hirtelen már nem ért hozzá az ember vagy rossz lesz matekból (ahogyan azt rólam feltételezed)
2013. okt. 6. 23:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Egyszerűen megfontolt tudatos játék mellett 8milliót csak úgy tudsz elveszíteni, ha előtte nyertél minimum 10et.

Ha ez nem így történt, egyszerűen nem látod át a játékot.

Esély meg akkor van: Ha megfelelő tudást próbálsz szerezni.

Ha az elmúlt 4 évben is próbáltad akkor egyszerűen: Teljesen mindegy, ha nem értetted meg eddig, akkor már ne legyél túl optimista.Fogadd el számodra ez csak egy költséges hobbi maradhat.

Próbáltam két magyar oktatóoldalt linkelni, ami rendelkezik fórummal , viszont gyik nem engedte, így javaslom a googlet. Ha megfelelő helyen teszed fel a kérdésed , "talán" nem olyanok fognak válaszolni akik még nálad is rosszabb játékosok.

2013. okt. 7. 14:39
 13/24 A kérdező kommentje:

ok, akkor itt mindenki azt gondolja, hogy rossznak kell lennie ahhoz, hogy valaki veszítsen.

attól, hogy tudom mi a reverse implied odds és értek a pókerhez, még nem biztos, hogy nyerő is leszek. csak gondoltam valakinek lesznek mentalitásbeli ötletei, mert elképzelhetőp, hogy ott a hiba, de lehet, hogy kénytelen leszek Jared Tendlerhez fordulni, pedig még a könyvét is lusta vagyok elolvasni.

egyébként kösz a tippeket.

2013. okt. 7. 14:44
 14/24 anonim ***** válasza:

"ok, akkor itt mindenki azt gondolja, hogy rossznak kell lennie ahhoz, hogy valaki veszítsen. "

Ez nem gondolkodás kérdése.

Ahhoz,hogy valaki sokat veszítsen, ahhoz az kell,hogy hobbiként tekintsem a játékra.

Milyen téten,és játékformán sikerült elbuknod ~40000 dollárt?

Élőben, vagy online?

Ha mindent "helyesen" tettél eddig, akkor csak úgy bukhattál el 8milliót, ha előtte nyertél 10+.

Egyéb esetben: Egyszerűen az oktatóoldalak legalapvetőbb tanácsait sem fogadtad meg, így erős túlzás azt gondolni,hogy értesz a pókerhez

2013. okt. 7. 16:39
 15/24 anonim ***** válasza:

# 11/

Azért hagytam abba, mert ahhoz nem volta elég jó játékos, hogy magasabb limiten is eredményesen tudjak játszani, az alacsony limiten viszont nem tudtam annyit keresni, amennyivel elégedett lettem volna, így inkább visszamentem szakmámba dolgozni, a poker meg maradt egy szórakoztató játék néha live haverokkal.

2013. okt. 7. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:

# 13

A Flancos szakkifejezéseket nem ismerni kell, hanem tudni alkalmazni. Irtó nagy a különbség a kettő között.

Én is sokat játszottam ilyen "hű én mindent elolvastam meg kenem vágom a pot-oddst", el is tudta mondani gyönyörűen mindenről, hogy mit és hogyan kell elméletben aztán leült az asztalhoz és teljesen fogalmatlanul pont az ellenkezőjét játszotta meg mindig.

2013. okt. 7. 17:52
 17/24 A kérdező kommentje:

igyekeztem komolyan venni, mit írtok, de ilyen szövegértési képességekkel meg logikai készséggel csoda, ha valaki pókerezni kezd.

sosem írtam, hogy mindent helyesen csinálnék, nem tudom ez honnan jött. a másik, leírjátok, hogy talán meg kéne tanulni pár dolgot te fish, akkor talán menne. erre én írom, hogy nem minden azzal tisztában lenni, hogy mi pl. a reversed implied odds. erre megkapom, hogy a flancos (hát ezen önmagában jót röhögtem, hogy ez flancos lenne, így hívják, csak mondtam egy példát, akinek flancoskodás az elég vicces) kifejezések ismerete önmagában nem jelent semmit.

na innen jött a megalol és rájöttem, hogy tényleg nem érdemes ezt itt feszegetni.

2013. okt. 8. 21:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Imádom, mikor egy fish, aki 12 gurigát tudott veszteni 4 év alatt stabilan megsértődik, mikor kioktatják.

De most már őszintén kíváncsi vagyok:

Szerinted mi az oka annak, hogy nem, hogy nem nyertél, de állandó bukóban vagy egy olyan játékban, aminek az egyetlen valós mércéje, hogy mennyit nyersz?

2013. okt. 8. 21:27
 19/24 A kérdező kommentje:

te tényleg komplett idióta vagy komolyan?

ki sértődött meg?

csak jókat nevetek, képzelem az eddig írók mekkora fishek lehetnek.

ha már ilyen, khh flancos..szavakat használunk.

2013. okt. 8. 22:52
 20/24 anonim ***** válasza:

:)

Én írtam a mindent helyesen tettél dolgot.Ezzel szerettem volna rávilágítani,hogy nagy valószínűséggel, csakis a te hibáid miatt buktál.

Menj fel egy oktatóoldalra, nézz végig 30-40 oktató videót, ha egyben szerepel ez a:

Reversed implied odds már meglep.

Ez pont egy totál fölösleges dolog, addig amíg még a feltételes esélyeket sem látod át helyesen.

Sőt lehet,hogy a normál esélyek sem mennének fejből, azonnal.

Ne a legbonyolultabb dolgokat próbáld elsajátítani.

Amit leírtál az alapján szerintem:

Átlagos fish vagy. Nehezen menthető, szerintem a jövőben is bukni fogsz.

Amiért bukni fogsz az kb azon alapszik: A játékosok 80%-a,úgy érzi ő benne van a legjobb 20%-ban.

De egyáltalán nem baj, ha valaki bukik,mivel millióan fel tudják ezt fogni hobbiként. Csak akkor úgy kell rá tekinteni, és nem felmondást tervezgetni.

Írtad rossz helyen tetted fel, valóban rossz helyen.

Viszont az elmúlt napokban ilyen jellegű kérdés komoly pókoldalra nem érkezett.

Tedd fel ott, hasonlókat fognak válaszolni, és majd megállapíthatod: "Na hát ők sem értenek hozzá, bezzeg én."

Sőt ha úgy érzed még mindig, mentális gondok miatt nem tudsz nyerni. Itt egy magyar pókeres aki ilyeneken "segít":

Lucsi mentál coach

Ezt beírod google és rátalálsz. Ha jól rémlik 40$ körül kér óránként

2013. okt. 9. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!