61/67 anonim válasza:
És ez az a nagy akarat? :D akkor bocsika..azt hittem munkáról, küzdelemről beszélünk...
62/67 anonim válasza:
akkor uzsgyi én is leugrok a klubba, összeszedek egy pénzes palit, aztán lehet felnézni rám, hogy milyen sokat küzdöttem és dolgoztam :D hehe. olyan vicceseket írsz. olyan logikátlan hülyeségeket.
63/67 anonim válasza:
18:03! Timike esetére kérdeznék vissza: szerinted hány ember találkozik Vajnával? Hány
64/67 anonim válasza:
Újra tábla... szóval szerinted hány ember találkozik Vajnával? Hány közülök nő? Hány közülük szép és fiatal? Miért épp Timit választotta?
A maga eszközeivel Timi pont azt tette, amire utalt a vitapartnered: élt az eszközeivel. Megtehette volna azt, hogy csendben meglapul, és nem áll vele szóba. Megtehette volna azt, hogy slamposan találkozik vele. Megtehette volna, hogy rossz modorával elriasztja Vajnát. Sok mindent megtehetett volna, de nem tette, vagyis a lehetőségből a lehető legtöbbet hozta ki.
Ha valaki nem szép, akkor más eszközökkel küzdjön. Legyen az ész, kitartás, műveltség, szakértelem, erő, stb... mindenki találkozik az eséllyel, csak nem biztos, hogy élni tud vele.
65/67 anonim válasza:
Timcsinek szerencséje volt csupán hogy a sok sunciból amit Vajna látott, az ő suncija kellett. Vajna választott, drágaságaim ;) És a többi versenyző sem volt slampos, azt elhihetitek. megint csak: SZERENCSE
67/67 anonim válasza:
Mert még nem volt SZERENCSÉNK találkozni ;) aztán vagy szerencsém van és bejövök neki vagy sem. Meg mondjuk nekem is kellene talán hogy bejöjjön én nem tudo együtt lenni valakivel vonzalom nélkül. A testi vonzalom hogy meg van-e vagy sem szintén szerencse kérdése! Akarattal nem lehet senkinél elérni hogy megkívánja a másikat ha nem az esete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!