Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt tudsz félretenni...

Mennyi pénzt tudsz félretenni egy hónapban?

Figyelt kérdés
Illetve mennyiből, mert az sem mindegy. Van hiteled? Külön élsz a szüleidtől?

2013. szept. 15. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

300-at keresek, ebből havi 150-170 ezret. Tavaly kereken 2 millió forintot sikerült félretenni.

A diákhitelt már visszafizettem, más nincs. Albérletben lakom egyedül, egy versenymotorom és egy biciklim van, amikkel járok. Kajára nem költök sokat, mert mindig lesem az akciókat és így olcsón jól lakok jó kajákból. Mindig jut valami luxusra (motor fenntartása, bulik, ruhák, hobbik) ilyen magas megtakarítás mellett is.

2013. szept. 15. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 50et keresek (részmunkaidőben dolgozom bankban), ebből havi 15 egyből a "nagy" megtakarításba megy, 5ezer a "kicsi" betétbe. A párommal külön élünk a házat örököltem. Ő 300körül keres de általában fölötte, túlórafüggő. Nekem van egy dolgozói kölcsönöm aminek havi részlete 4025ft, de ez májusban lejár. A fennmaradó 25ezerből fizetem a ház biztosítását(2520ft/hó) és a kondibérletem,valamint a fehérjét. aminosavakat (kb 15havonta), stb-t és a telefonszámlámat(3000ft körül havonta céges flottás).
2013. szept. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!