Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ti mennyit tudtok félretenni...

Kapo1588 kérdése:

Ti mennyit tudtok félretenni egy hónapban?

Figyelt kérdés
érdemes e gürcölni megvonni magadtóla dolgokat ha így is csak 30-40 ezret tudsz félretenni:S
2012. febr. 27. 07:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Semennyit. Ha 30-40 ezret félre tudsz tenni,akkor már nem állsz rosszul.
2012. febr. 27. 07:56
 2/19 A kérdező kommentje:
persze tudom még hogy ez is jobb mint a semmi. de nem normális hogy magyarországon ma örömtáncotkell járnom ha hó végén marad egy kis pénzem..:S és folyton azon görcsöljek mi lesz ha kirúgnak..:S
2012. febr. 27. 07:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem tudunk félretenni egyáltalán. Becsülettel dolgozunk évtizedek óta, de minden hónapban mínuszba megy a bankszámlánk. Fogalmam sincs, hogy lehet félretenni, mit vonhatnánk meg még magunktól.
2012. febr. 27. 08:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Három éve még egy keveset félre tudtam tenni. Nem kerestem sokat, de többet, mint a nagy tömegek. Kevesebbet, mint a szakmai átlag. Hála az egymillió új munkahelyet megcélzó programnak, utolsó álláskeresési járadékom 31 ezer forint volt. Előtte, 43.
2012. febr. 27. 08:58
 5/19 anonim ***** válasza:

200e-300e között

Nekem keveset is megérte: abból fizettem a nyelvtanfolyamokat, amik aztán jó álláshoz juttattak.

2012. febr. 27. 09:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem sokat tudok félretenni, max. 50 ezer Ft-ot. Megvonni pedig magamtól a spórolás miatt nem fogok.
2012. febr. 27. 09:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Nagyságrendileg 100 ezret tudok félretenni havonta, ez az évek során szépen felhalmozódott, mert mindig kamatoztattam, most is plusz 40-50 ezret hoz csak a kamat havonta.
2012. febr. 27. 09:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha egyik hónapban sikerül 20-25 ezret félretennem, akkor a következő hónapra beesik egy nagyobb kiadás. Az állandó biztonsági tartalékom évek óta 50 ezer forint alatt van.
2012. febr. 27. 09:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Havi kb. 100 ezret tudunk félrerakni ketten a vőlegényemmel. Mi vonunk meg magunktól dolgokat, például leszokott a vőlegényem a cigiről, nem vettünk autót, inkább gyalog vagy tömegközlekedéssel megyünk mindenhova, illetve nem járunk gyakran bulizni. De amire kell, arra költünk, például nem éhezünk, a számlákat fizetjük (de takarékoskodunk vízzel, árammal, mindennel), és nem járunk gyakran étterembe, illetve nyaralni sem megyünk külföldre. Szerintem érdemes félrerakni, egyrészt sosem tudhatja az ember, hogy mikor jön közbe valami váratlan kiadás, más részről a félretett pénzünkből mi házasodunk, és mivel mi fizetjük, minden olyan lesz, amilyet mi szeretnénk.
2012. febr. 27. 10:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Necces. Nagy az infláció. Gondold el, még a 90-es évek elején 1 millióból egy lakást tudtál volna venni, ma már kb 1 éves átlagkereset
2012. febr. 27. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!